Sevilmek için tek kriter dış görünüş müdür?

Tabii canım tüm sevgilisi olanlar, nişanlılar, evliler falan 1.95 boyunda olduğundan sen en iyisini bilirsin. Kızlarla bile konuşamayan adam burada trip atıyor hey gidi. Sana kolay gelsin.
1.95 boy nerden çıktı sen 1.60 erkeğin yanında 1 tane kız gördün mü dürüstçe cevap ver

1.95 boy nerden çıktı sen 1.60 erkeğin yanında 1 tane kız gördün mü dürüstçe cevap ver.

En son ne zaman sokağa çıktın? Abartının da bir sınırı olur, Şişli'de gördüğüm her 3 çifften en az 1 tanesi neredeyse aynı boydalar. Kız 1.60-1.65 ise erkek de 1.65-1.70 civarında neydi yani. Aralarında 30cm boy farkı olanlar yok mu? Onlar da var. Ama sen görmek istemiyorsun.

Kendi kafanızda bir dünya kurmuşsunuz, bahaneleri sıralamışsınız bir de üzerine sözde yardım istiyorsunuz. Ben size söyleyeyim sizin derdiniz öneri tavsiye istemek değil kendiniz gibi perişan durumdaki kişilerin "haklısın" demesini isteyip kendinizi tatmin etmek.

Kısa boyludur ama zengindir yada tipi iyidir olamaz mı ?
Hadi ben kafamda dünya kurdum o zaman niye milyonlarca insanın hayatında hiç sevgilisi olmadı çoğununda yaşı 30-35
Misal abim 38 yaşında hiç sevgilisi olmadı

Kişilik ve karakter meselesi çok basit. Milyonlarca maymun kılıklı, kısa boylu kişinin de sevgilisi oldu, evlendi, çocuk ve torun sevdi onu ne yapacağız?

Sana şu anda en iyi dış görünşü de eklesek en uzun ilişkin 1 aydan fazla sürmez. Sebebi de oldukça basit, hiçbir kadın hayatında devamlı sızlanan ve mıymıy eden bir erkeğe bel bağlamaz. Zenginsen paranla güven verirsin, zengin değilsen kişiliğinle, düştüğü vakit kalkmasını bileccek ve taşı sıksa suyunu çıkarak kişiliğinle güven verirsin. Bunların hiç birisi yoksa boş küme.

Şansına karşına çıkar aşırı dominant ve kedi gibi bakacağı bir erkek isteyen kadın o vakit yaşadın.

Hala daha benim üzerimden örnek veriyorsun
Ben sorunluyum da olmadı diğer hiç olmayan
insanların neden olmadı peki 40 yaşında eline kız eli değmemiş insanlar var trde

Hala daha benim üzerimden örnek veriyorsun
Ben sorunluyum da olmadı diğer hiç olmayan
insanların neden olmadı peki 40 yaşında eline kız eli değmemiş insanlar var trde

Konuyu açan sensin ben seni dürtüyorum, çünkü yutmuşsun yıkıklar tarafından hazırlanmış "pill" manifestolarını o düzlemde gidiyorsun. Sana ne 40 yaşında eli kız eli değmemiş beceriksizlerden.

Neden en dip örneklere bakıp kendini de oraya çekmek istiyorsun ki? Senin tam tersi maymun gibi olup, parası da olmayıp sevgilisiyle keyfini süren adamlara bakıp ben de yapacağım diye gazlaman lazım kendini.

Ben ömrü hayatımda ne öyle bişey gördüm nede duydum deminden beri sevgilisi olanlara baktım en kötüsü bile 10/6 tipi

@juken kusura bakma ama 27 sene ot gibi yaşayıp sadece ortalığı izlemekle yetinirsen böyle sonuçlar çıkarman normal. Ben diyeceğimi dedim, adım atmak kendi duvarlarını yıkmak ya da içinde yaşamaya devam etme kararını verecek olan sensin.

Yalnızlığı seçeceksen de paşalar seçip hayatını o şekilde yaşayacaksın. Salarsın tüm kadın muhabbetini gidersin kendine hobiler bulup ona adarsın kendini. Onun dışında her dakika sızlanma, bahane vesaire ömrünü bunlarla çürütmek doğru değil.

Her zaman insanın elinde olan bir şey değil bu bende istiyorum zaten bi kız arkadaş daha 2 sene önce bana gelen mesajda bu Kız arkadaşın olmayınca ot gibi yaşamak mı oluyor ayrıca

Dosya Ekleri

• IMG_5324.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 68
Varsa pulun, herkes kulun. Yoksa pulun, boktur yolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…