Sevilmek için tek kriter dış görünüş müdür?

Ya bide konu sahibi şunu anlamıyordu herkesten daha uzunu var o zaman bütün kızlar en uzununa falan mı gitcek gayet var yani 165 olup kendinden uzun kızla bile çıkan tanıdıklarım.
Ne kadar kötü gelse de evet iş görüşmesi yaparken, sipariş verirken veya önemli bir iş yaparken dış görünüş gerçekden çok etkili. İstisnalar kaideyi bozmaz. Aynı ruh aynı masumiyet ama hamam böceği,kırkayak görsen iğrenirsin muhtemelen ama kedi veya köpek görünce seversin. Saçma olsa da gerçek bir örnek. Dışını beğenmediğin adamın içini merak etmezsin zaten genel olarak böyle.

Ne kadar kötü gelse de evet iş görüşmesi yaparken, sipariş verirken veya önemli bir iş yaparken dış görünüş gerçekten çok etkili. İstisnalar kaideyi bozmaz. Aynı ruh aynı masumiyet ama hamam böceği, kırkayak görsen iğrenirsin muhtemelen ama kedi veya köpek görünce seversin. Saçma olsa da gerçek bir örnek. Dışını beğenmediğin adamın içini merak etmezsin zaten genel olarak böyle.

Tamamda arkadaş değiştirebileceği şeyleri değiştirmiyor ki eminim kas oranını arttırsa ve vücut yağ oranını dengelese yüzü düzelir ama konu sahibi bunları yapmıyor sonra yok boyle zayıfım yok boyle çirkinim diye ağlanıyor insanlar sevmezki sürekli mıymıylanan tipleri. Kime gore çirkinsin bir de yahu sen kendi tipini seviyorsan bitti gitti.

Ve düzgün bir insan gidip sana çok tipsizsiniz o yüzden şirket başvurunuzu reddediyoruz diyemez. Hatta tipine bile yorum yapmaz.

Tamamda arkadaş değiştirebileceği şeyleri değiştirmiyor ki eminim kas oranını arttırsa ve vücut yağ oranını dengelese yüzü düzelir ama konu sahibi bunları yapmıyor sonra yok boyle zayıfım yok boyle çirkinim diye ağlanıyor insanlar sevmezki sürekli mıymıylanan tipleri. Kime gore çirkinsin bir de yahu sen kendi tipini seviyorsan bitti gitti.

Ve düzgün bir insan gidip sana çok tipsizsiniz o yüzden şirket başvurunuzu reddediyoruz diyemez. Hatta tipine bile yorum yapmaz.
Tabi güzel bir vücut yapmak dış görünüşü iyi manada çok geliştirir ama insan önce kendini sevmeli değer vermeli ve kendini geliştirmek için herşeyi yapmalı ha eğer herşeyi yaptıkdan sonra gene olmazsa yapacak birşey yok ve tipsizsin diyen bir insandan olmaz zaten.

@SeanStrickland Bu eleman ne uğraştırdıydı geçen sene ya.
Kanka bu arada adamı ben anlıyorum. Sosyal medyadaki narsist kızlar aşırı psikolojisini bozmuş.Bana bile bazen boyumu falan soruyolardi buluşmadan önce.

Ne kadar kötü gelse de evet iş görüşmesi yaparken, sipariş verirken veya önemli bir iş yaparken dış görünüş gerçekden çok etkili. İstisnalar kaideyi bozmaz. Aynı ruh aynı masumiyet ama hamam böceği,kırkayak görsen iğrenirsin muhtemelen ama kedi veya köpek görünce seversin. Saçma olsa da gerçek bir örnek. Dışını beğenmediğin adamın içini merak etmezsin zaten genel olarak böyle.
Kimse çok çirkin çok güzel gibi örneklerden bahsetmiyor çoğu insan yüzde 90-95 belki daha fazla dikkat çekecek guzellikte veya çirkinlikte değil oyleysen de düzeltmenin yolu var. İş görüşmesi iyi giyinmek düzgün tıraşlı gitmek daha önemli sadece yakışıklı diye oyunculuk sektöründe bulursun iş.

@SeanStrickland

Kanka benim arkadaş vardı bı tane baya kilolu onun bile kaç kere sevgilisi oldu bunların anlamadığı şey erkek yürüyen tarafta olduğu için umursamayan birine denk gelmek çok zor değil.

Son düzenleme:
Kanka bu arada adamı ben anlıyorum. Sosyal medyadaki narsist kızlar aşırı psikolojisini bozmuş. Bana bile bazen boyumu falan soruyolardi buluşmadan önce.

Kimse çok çirkin çok güzel gibi örneklerden bahsetmiyor çoğu insan yüzde 90-95 belki daha fazla dikkat çekecek guzellikte veya çirkinlikte değil oyleysen de düzeltmenin yolu var. İş görüşmesi iyi giyinmek düzgün tıraşlı gitmek daha önemli sadece yakışıklı diye oyunculuk sektöründe bulursun iş.

@SeanStrickland

Kanka benim arkadaş vardı bir tane bayağı kilolu onun bile kaç kere sevgilisi oldu bunların anlamadığı şey erkek yürüyen tarafta olduğu için umursamayan birine denk gelmek çok zor değil.

Yani benim kardeşiminde boyu kısa ve kilolu ama fotoğraf atınca dikkat çeken o oluyor :D konu sahibi bunu takıntı haline getirmiş bence.

Tek neden değildir çünkü güzel veya yakışıklı diye uzaktan sevdiğiniz birinin karakteri kötü olursa sevmekden vazgeçebilirsiniz. Ama evet en önemli ve önemin bence yüzde 90'ı dış görünüştür. Dış görünüş önemli değil diyenler ise sadece insanlara boşu boşuna umut pompalıyor. Dış görünüş ile biriyle tanışıp başlamak kolaydır ama tabii ilerletmek için sadece dış görünüş yetmez.

Değildir tanıştığım güzel görünüşlü kızların kişiliklerini tanıyınca vazgeçtiğim kız sayısı çok fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı