Steam Seviye atlamak için 270 set satın alınır mı?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
İyi geceler. Arkadaşlar şimdi bir sorum var Steam'de ben 67 levelim. 100 olmak istiyorum. İtemsatış'ta bir satıcı 270 sete ihtiyacım olduğunu söyledi fiyat için de 1755 TL istedi. Sizce kendim ucuz kartları bulup level atlamalıyım yoksa bahsettiğim satıcıdan mı almalıyım?

@wanetage

IMG_0239.png

Son düzenleme:
Gamesatıştan alma, takas botları var. TF2 anahtarı satın al sonra da botlar ile takas et. Sana uygun kart setleri versinler.

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ama muhtemelen kendiniz alırsanız daha uyguna gelecektir.
Satıcı çünkü illa ki kar payı koyuyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamesatıştan alma, takas botları var. TF2 anahtarı satın al sonra da botlar ile takas et. Sana uygun kart setleri versinler.

Steam seviye atlama botu kullanabilirsiniz, tahminimce daha uyguna gelir.
O botlardan kullanıyorum Sevinc level botu. Ama daha önce anahtarlarla alışveriş yapmadım sürekli cevherlerle alıyordum. Bir TF 2 anahtarına kaç kart veriyor toplam?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler. Arkadaşlar şimdi bir sorum var Steam'de ben 67 levelim. 100 olmak istiyorum. İtemsatış'ta bir satıcı 270 sete ihtiyacım olduğunu söyledi fiyat için de 1755 TL istedi. Sizce kendim ucuz kartları bulup level atlamalıyım yoksa bahsettiğim satıcıdan mı almalıyım?

@wanetage

Eki Görüntüle 2046074

Uygun fiyata bulmuşsun. Ama kendin işleyip level atlasan daha iyi. Ben kendim tek tek rozet işleyip 141 level kasmıştım.

O botlardan kullanıyorum Sevinc level botu. Ama daha önce anahtarlarla alışveriş yapmadım sürekli cevherlerle alıyordum. Bir TF 2 anahtarına kaç kart veriyor toplam?

Değişken, botdan bota değişiyor. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki bot 1 adet TF2 anahtarı karşılığında size 11 SET veriyor.

1702064982790.png

67'den 100'e 291 kart seti lazım görünüyor steamlevels.com üzerinde. Ödeme olarak da 291 kart setine $58,50 USD istiyor. Anlık olarak daha ucuza geliyor, steamlevels.com üzerinden alman daha mantıklı olur. Kendim de en çok bu siteyi kullandım kart seti satın almak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı