Steam Seviye nasıl yükseltilir?

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
Steam levelim 5. nasıl arttırabilirim? İnsanlar 11 level 20 level 50 level 60 level falan... 1 yıldır haldır haldır oyun oynuyorum 5 level mi sadece :D komik geldi biraz sorayım dedim. Bana hile yapıyorlar gibi geldi de.

Ben 1 levelim hocam bir de beni düşün.😀

Hilelik bir durum yok. Parayı basıp, kart setleri satın alıp rozet işliyorlar, olay bu.

P2W olayı var sanırım dediğinize göre Steam'de. Doğru mudur?

Steam levelim 5. nasıl arttırabilirim? İnsanlar 11 level 20 level 50 level 60 level falan... 1 yıldır haldır haldır oyun oynuyorum 5 level mi sadece :D komik geldi biraz sorayım dedim. Bana hile yapıyorlar gibi geldi de.
Kuruş düzeyinde fiyatlara koleksiyon kartı toplayabilirsiniz. Eğer vaktiniz varsa bunu kendiniz de yapabilirsiniz ama baya uzun sürer.

P2W olayı var sanırım dediğinize göre Steam'de. Doğru mudur?

Yani P2W diyemeyiz aslında, yüksek seviyeli olmak diğer oyunculara göre herhangi bir konuda üstünlük sağlamıyor. Daha fazla profil özelleştirmesi, maksimum ekleyeceğin arkadaş sayının artması vs. çok mühim şeyler değil.

Yani dediğine göre kartları alıp birleştireceğim ve XP verecek.

Evet, oyun oynamanla bağlantısı yok.

Evet P2W var, arkadaşımın hesabı 4 seviye benimki 8, benim hesap tek atıyor onun hesaba.

O konuda demiyorum para basıp hesap geliştirme anlamında diyorum örnek vermek gerekirse Zula'daki P2W gibi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı