Steam levelim 5. nasıl arttırabilirim? İnsanlar 11 level 20 level 50 level 60 level falan... 1 yıldır haldır haldır oyun oynuyorum 5 level mi sadece
komik geldi biraz sorayım dedim. Bana hile yapıyorlar gibi geldi de.
Hilelik bir durum yok. Parayı basıp, kart setleri satın alıp rozet işliyorlar, olay bu.
Ne zaman kayıt oldunBen 1 levelim hocam bir de beni düşün.![]()
Yani dediğine göre kartları alıp birleştiricem ve xp verecek.Hilelik bir durum yok. Parayı basıp, kart setleri satın alıp rozet işliyorlar, olay bu.
Kuruş düzeyinde fiyatlara koleksiyon kartı toplayabilirsiniz. Eğer vaktiniz varsa bunu kendiniz de yapabilirsiniz ama baya uzun sürer.Steam levelim 5. nasıl arttırabilirim? İnsanlar 11 level 20 level 50 level 60 level falan... 1 yıldır haldır haldır oyun oynuyorum 5 level mi sadecekomik geldi biraz sorayım dedim. Bana hile yapıyorlar gibi geldi de.
Ne zaman kayıt oldun.
P2W olayı var sanırım dediğinize göre Steam'de. Doğru mudur?
Yani dediğine göre kartları alıp birleştireceğim ve XP verecek.
Evet p2w var, arkadaşımın hesabı 4 lvl benimki 8, benim hesap tek atıyor onun hesaba.Ben 1 levelim hocam bir de beni düşün.
P2W olayı var sanırım dediğinize göre Steam'de. Doğru mudur?
Evet P2W var, arkadaşımın hesabı 4 seviye benimki 8, benim hesap tek atıyor onun hesaba.
İroni yaptım. Levelin hiçbir önemi yok steamde, sadece kozmetik.O konuda demiyorum para basıp hesap geliştirme anlamında diyorum örnek vermek gerekirse Zula'daki P2W gibi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.