Merhaba. Bu konuda biraz içimi dökmek istedim diyebilirim, ne kadar iç dökmek sayılırsa tabii. Yıllardır (10 yıl) sağlık sektöründeyim. Fakat bu sektöre adım attığımdan beri hep bir huzursuzluk vardı içimde. Hiçbir zaman adapte olamadım. Hiçbir zaman severek yapamadım bu işi. "sevmiyorsan bu işi yapma kardeşim" diyenler elbette olacaktır hatta ben bile kendime aynı şeyi kaç defa söyledim sayamam. Ama olmuyor. Bir şekilde yine kendimi bu mesleğin kucağında buluyorum. İlk zamanlarda elbette bir Prime dönemleri yaşadım. Fakat ilk zamanlara nazaran gerek tıbbi bilgim ve gerekse uygulamalı bilgim gittikçe azalıyor. Sırf bu stresten dolayı basit bir kan alma işlemini bile yapamadığım dönemler oluyor ne yazıktır ki! Bu tarz durumların tamamen stres, psikoloji ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü yıllardır bu sektörün içinde görmediğim bir vaka kalmadı, fazlasıyla deneyim edindim. Ayrıca çalıştığım yerde insanların benim bu hareketlerimi görüp arkamdan "tek başına idare edemez, yanına bir destek personeli verelim" gibi söylemlerde bulunması beni daha da daraltıyor. Demoralize oluyorum. Çalıştığım kişilerin de çok elle tutulur bir yanları yok. Hepsi birbirinin ardından kuyu kazan, iş çeviren, düzenbaz insanlar. Sırf bu sebeplerden ötürü yakın zamanda girdiğim bir sağlık işinden istifa etmeyi düşünüyorum. Aklımda tek bir soru var. E hangi işi yapacaksın?