N Nonse Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #91 handsomeassin dedi: Hocam silgin varsa yok et. Sonra ondan iste. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim .
handsomeassin dedi: Hocam silgin varsa yok et. Sonra ondan iste. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim .
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #92 Nonse dedi: Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim . Genişletmek için tıkla... Hocam siz biraz rahat olun. Zamanla her şeyi göreceğiz ilerleyen günlerde konu açın etiketleyin beni de. İlla bakarım yardımcı olmaya çalışırım.
Nonse dedi: Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim . Genişletmek için tıkla... Hocam siz biraz rahat olun. Zamanla her şeyi göreceğiz ilerleyen günlerde konu açın etiketleyin beni de. İlla bakarım yardımcı olmaya çalışırım.
handsomeassin Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 160 1 Mart 2021 #93 Nonse dedi: Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim . Genişletmek için tıkla... Hocam siz aşık olursunuz gibi .
Nonse dedi: Hocam şimdiden heyacan bastı . Aslında onu sıradan bir arkadaşım olarak görersem isteye bilirim . Genişletmek için tıkla... Hocam siz aşık olursunuz gibi .
N Nonse Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #94 @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı?
@handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı?
handsomeassin Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 160 1 Mart 2021 #95 Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam neden olsun. Ufaktan ilgini belli edeceksin kıza. Asıl amaç bu.
Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam neden olsun. Ufaktan ilgini belli edeceksin kıza. Asıl amaç bu.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #96 Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz rahat olun. Mesela okulda şöyle yapardım ben. Mesela bir tane fazladan suyum var gider erkeğe vermemde bir kıza verirdim.
Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz rahat olun. Mesela okulda şöyle yapardım ben. Mesela bir tane fazladan suyum var gider erkeğe vermemde bir kıza verirdim.
N Nonse Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #97 Bu yazıyı okumak ne kadar heyacan verici . handsomeassin dedi: Olmaz hocam neden olsun. Ufaktan ilgini belli edeceksin kıza. Asıl amaç bu. Genişletmek için tıkla...
Bu yazıyı okumak ne kadar heyacan verici . handsomeassin dedi: Olmaz hocam neden olsun. Ufaktan ilgini belli edeceksin kıza. Asıl amaç bu. Genişletmek için tıkla...
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #98 Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam belki de o da size karşı aynı duyguları besliyor? Bu da bir ihtimal.
Nonse dedi: @handsomeassin Ama hocam yanımda erkek arkadaşlarda oluyor . Onlardan istemeyip kızdan istemek saçmalık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam belki de o da size karşı aynı duyguları besliyor? Bu da bir ihtimal.
N Nonse Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #99 atestuna1 dedi: Hocam belki de o da size karşı aynı duyguları besliyor? Bu da bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Kesinlike sanmıyorum .
atestuna1 dedi: Hocam belki de o da size karşı aynı duyguları besliyor? Bu da bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Kesinlike sanmıyorum .
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #100 Nonse dedi: Kesinlike sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Siz sanmıyor olabilirsiniz fakat o da sizin onu sevdiğini sanmıyordur?
Nonse dedi: Kesinlike sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Siz sanmıyor olabilirsiniz fakat o da sizin onu sevdiğini sanmıyordur?