Sevmek ama söylememe zorunda kalmak

• Konuyu başlatan Nonse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 3.949
Evet 2 tane aynı dersten çıkıyoruz . Haftada 5 kere görüyorum kendisini . Fakat onu tanıyan arkadaşlarınada güvenmek istemiyorum .
Hocam size sorarlar kesinlikle neden sorduğunuzu falan cevap vermeyin veya bahane uydurun.
Azerbaycan'lı hocam. Azeri kelimesi Rus'ların bizi türklerden ayırt etmek için kullandığı kelimedir. Kanmayalım oyunlara.
Fakat size şunu demek istiyorum Azeri bir kızı tercih ederim.

Şu an bir anda sevgili olma gibi bir durumunuz yok zaten. Öncelikle birkaç ay takılın. Ondan sonra tanıdıktan sonra ne olacağını daha net göreceksin. Belki kızda seni sinir edecek şevkini kıracak bir şey göreceksin. Bu kadar abartma. Erkekler ulaşamadıkları kızları unutamazlar. Kızlarda çok fazla emek verdikleri ilişkilerdeki erkekleri unutamazlar. Bu kadar basit.
Hocam size çok kolay geliyor bu işler anlayamıyorum .

Hocam kolay aslında.
Bence de öyle insanlığın doğasında olay bir şey çekinmeye gerek yok. Genelde bu tür konu açanların sorunu şu olurda ya sesleri kalındır gereğinden ya da tiplerini beğenmezler siz bunları belirtmemişsiniz büyük ihtimalle o konularda bir sorun yok. Tabii ki her şey görünüş değil fakat bir kız olsaydım ilk olarak tanışacağım kişinin görünüşüne bakardım. Tanıştıktan sonra diğer özellikleri belli olur zaten. Bence siz görünüş konusunda sorun yaşamazsınız. Hatta sırf görünüşünden direkt gel biraz gezelim diyen kız tipleri bile var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı