Sevmek ama söylememe zorunda kalmak

İlk adım atma mevzusu falan boş iş bana göre. Sınavlarınız geçtikten sonra bi' tanışın. Zaten olacağı varsa o zaman olur, şimdi söyleyip dediğiniz gibi hem kendinize hem ona yük yapmayın.

Türk kızlarıyla kesinlikle uğraşmaya değmez. Genelleme yapmak yanlıştır ama gerçekten göz ardı edilemeyecek bir kesimi vakit kaybı tamamen. Kesinlikle duygusal bağ falan kurmaya değmiyorlar. Özellikle böyle bir dönemde. Asla aradığını bulamayacaksın genç dostum. Hep sen daha fazla sevecek ve daha fazla önemseyeceksin. Sonunda elinde bir şey kalmayacak.

İlk adım atma mevzusu falan boş iş bana göre. Sınavlarınız geçtikten sonra bi' tanışın. Zaten olacağı varsa o zaman olur, şimdi söyleyip dediğiniz gibi hem kendinize hem ona yük yapmayın.

Arkadaş yarı yarıya dedi ama tanışamıcaz galiba.

Zaten ben ümidi 2 yıl önce kesmiştim. Artık işim yok onlarla. Genelleme yapmayı ben de sevmem. Fakat ciddi ciddi bir ego var çoğunda ve belli de ediyor çoğu.

Hocam Türk kızlarını karıştırmayalım. Çünkü sevdiğim kız Türkiye'li değil. Ne de alman değil.

Hocam Türk kızlarını karıştırmayalım. Çünkü sevdiğim kız Türkiye'li değil. Ne de alman değil.

O zaman şansın yüksek. Çok fazla empati yapma dostum karşı tarafa yani bu kadar. Bir yerden başlaman lazım yoksa başkası kapar kızı anlamazsın. Çokta zorlama tabii ama denemelisin.

Ama olmuyor hocam . Sınava 2 ay kaldı . Ama kız aklımdan çıkmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…