Sevmek ama söylememe zorunda kalmak

Katılıyorum size hocam . Haklısınız . Fakat sınavdan sonra kızı göre bileceğim yer yok .
Hocam 7/24 çalışıyor değilsiniz ya. Uygun olduğu bir saatte görüşebilirsin bence.
Ayrıca sosyal medyadaki egolarından eser kalmıyor yüzyüzeyken.
Aynen öyle. Sosyal Medya'da dediklerini yüz yüze söyleyemiyor. Merhaba bile diyemiyor kimisi.

Ama kız söylersem onun benim hakkımda düşünmesini sağlayabilirim.

Kızın psikolojik durumunu veya ruh halini bu kadar takıntı yaparsan ve doğru zamanın gelmesini beklersen o zaman elinden kayıp gider demek istiyorum. Kız zaten seni isterse o zamanı senin için yaratacaktır.
Hocam 7/24 çalışıyor değilsiniz ya. Uygun olduğu bir saatte görüşebilirsin bence.

Aynen öyle. Sosyal Medya'da dediklerini yüz yüze söyleyemiyor. Merhaba bile diyemiyor kimisi.
Yani nasıl görüşecem . Oturduğu yeri bilmiyorum . Tek bildiğim şey numarası .

Tükiyedeki kızlarla karıştırmayın olayı.
Hocam yurt dışında gördüğüm ve bildiğime göre bu sevgili olma olayları falan pek yok. İnsanlar çoğunlukla yakın arkadaşlar. Birisiyle sevgili olma ihtimali düşük gibi. Ve utangaç dediniz onun hakkında eğer öyleyse hiç yok kadar az.

Kız bir yere kaçmıyor , sana tavsiyem deli gibi ders çalış kardeşim. Kız kaçmaz fakat ders bir kaçtı mı bir daha ne çalışma zamanı geri geliyor ne de kız geri geliyor. Bas derslerine deli gibi sınvalar bitince açılırsın kıza, red yersen de dert etme kız dolu etraf . Zaten red yediğin için çabucak unutmak istiyorsun, kimse vazgeçilmez değildir bunu da unutma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…