Sevmek ama söylememe zorunda kalmak

  • Konuyu başlatan Nonse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 3B
Katılıyorum size hocam . Haklısınız . Fakat sınavdan sonra kızı göre bileceğim yer yok .
Hocam 7/24 çalışıyor değilsiniz ya. Uygun olduğu bir saatte görüşebilirsin bence.
Ayrıca sosyal medyadaki egolarından eser kalmıyor yüzyüzeyken.
Aynen öyle. Sosyal Medya'da dediklerini yüz yüze söyleyemiyor. Merhaba bile diyemiyor kimisi.
 
Ama kız söylersem onun benim hakkımda düşünmesini sağlayabilirim.

Kızın psikolojik durumunu veya ruh halini bu kadar takıntı yaparsan ve doğru zamanın gelmesini beklersen o zaman elinden kayıp gider demek istiyorum. Kız zaten seni isterse o zamanı senin için yaratacaktır.
Hocam 7/24 çalışıyor değilsiniz ya. Uygun olduğu bir saatte görüşebilirsin bence.

Aynen öyle. Sosyal Medya'da dediklerini yüz yüze söyleyemiyor. Merhaba bile diyemiyor kimisi.
Yani nasıl görüşecem . Oturduğu yeri bilmiyorum . Tek bildiğim şey numarası .
 
Yaşım 17. karşıda 2 tane sınavım var. İlki 1 ay sonra, diğeri 2 ay sonra olacak. İkisi de çok mühim sınavlar. Kariyerimizi belirleyecek sınavlar. Bir kıza da aşık oldum. Kendisini haftanın 5 günü görüyorum. Fakat şu ana kadar kızla hiçbir diyaloğumuz olmadı. Ben kıza özel olarak baksam da, kız bana sıradan öğrenci gibi bakıyor. Normal yani, sonuçta ona karşı olsan hislerimi söylemedim. Kız derslerine fazladan önem verdiği için ona hoşlandığımı 2 ay sonra sınav bittikten sonra söylemeyi düşündüm. Zaten benim derslerde vahim durumda. Çok fazla çalışmam gerek. Sınavdan sonra söylersem kabul etme ihtimalini kendime o kadar çok kabullendirdim ki, hayır deme ihtimalini düşünmedim. Fakat şimdi düşündüğümde peki kabul etmezse ne yapacağım diye sorular içerisindeyim. Büyük abilerden, bilgili arkadaşlardan nasihat istiyorum.
Kız bir yere kaçmıyor :), sana tavsiyem deli gibi ders çalış kardeşim. Kız kaçmaz fakat ders bir kaçtı mı bir daha ne çalışma zamanı geri geliyor ne de kız geri geliyor. Bas derslerine deli gibi sınvalar bitince açılırsın kıza, red yersen de dert etme kız dolu etraf . Zaten red yediğin için çabucak unutmak istiyorsun, kimse vazgeçilmez değildir bunu da unutma :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı