Yaşım 27, yaşıt sayılırız. Biraz klişe bir laf olacak ama gerçekten bir kız için değmiyor ve o yaştaki kızlar da ergen kızlardan da beter olabiliyorlar. Aşırı ilgi bekliyorlar, 18 19 saat hastanede çalıştığınızı belirtmişsiniz. Yeterince ilgi görmediği için de bırakmış olabilir, davranışı doğru mu diye soracak olursan tabii ki de değil. Bir süre sonra kendiliğinden az da olsa geçiyor sadece ara sıra anımsıyorsun. Bir süre sonra acısını unutuyorsun hocam ister istemez, hayat bir şekilde devam ediyor çünkü devam ettiği için de ister istemez bir süre sonra yoluna zaten kendiliğinden bakacaksın.
Çalisma saatim degilde servisteki hemsirelerin numaralarini kaydetmiyordum malum hangi birini kayit edicem ustune genc yaslarda hemsireler atandi onlarin numaralarini baska birileri olarak goruyordu 99 dogumlu birtek bana deil ailesine karsi cok hircinlasmisti annesi beni cok seviyordu ayrildiktan sonrada ariyordu beni benim tarafimdaydi cok sevdigimi gorebiliyodu.Sorun ayrilmak deil sorun bana bu yuku birakip gitmesi benden bulusup yuz yuze ayrilsaydi canimi sokup almasaydi ben bir sekilde atlatabilirdim. Tek istegim beddua etmiyorum ama benim cektigim bu acilarin aynisini yasatsin yuce rabbimkii beni hatirlasin beni nasil paramparca ettigini hissetsinki baska birilerin caninida yakamasin.Kaldı ki ortada bir güvensizlik durumu oluşmuş. Bu ilişki zaten yürümezdi. Kız muhtemelen 18 19 saat çalıştığına inanmadı, aldattığını düşünmüş olsa gerek.
@BatuBeyTR Karma diye bir olay var zaten kardesim. Insan yasattigini yasamadan ölmez.