Sevmek mi zor yoksa sevip de vazgeçmek mi?

Hocam teselli amaçlı söylemiyorum, çok biliyor olsam kendime kullanırdım :D ama neden böyle karaktere sahip birisi için üzüyorsunuz ki kendinizi? Ben okurken sizin adınıza sevindim, tavsiye istediğiniz için de empati yaptım ve hayatımdan böylesi bana uygun olmayan bir karakterin çıktığına gayet sevindim. Hatta öyle ki nişan, evlilik bile olmadan kendini göstermiş. Şanslı bile sayabilirsiniz kendinizi. Bunu da tamamen ayrılma yönteminden dolayı söylüyorum, olayı tek taraflı okuyoruz ama fark etmez. Kendine, size ve aranızdaki ilişkiye, arada ne yaşanırsa yaşansın, saygısı veya buna değer verecek karakteri olsa böyle bir ayrılık yöntemini tercih etmezdi. Onun dışında bir kız için de değer, acı da çekmeniz gayet doğal şeyler. Fakat bu yazdığınız için bunları söyleyebilirim. Bu kız için acı çekmenize değmez.

Aklıma geçire biliyorum bunları ama kalbime cok zor oluyor. Şöyle söyleyeyim hata bendeydi bunu ben kabullendim ona da defalarca evet hata benim ilgisizlik alakasızlık en kötüsü benim onu aldattıgımı sanıyor düşünüyor böyle bir şey olmadığını ona dinletemedim. Bu kadar yıpranmamım sebebi ilk defa bu kadar birine aşık oldum ilk defa birini bu kadar sevdim. Aslında onu özlüyorum. Çok üstüne düştüm sürekli yazdım aslında bunu yapmamalıydım bırakıcaktım onu rahat oda diyordu çok sık boğaz ettin etmeseydin tamamen bitmez gibisinden konuştu. Nasıl yazmayayım nasıl sık boğaz etmeyeyim ben kendimi yok ediyorum o bunu görmedi. Ben onu görmemişim zamanında. İntikammı alıyor bu şekilde intikammı olur.

Acaba birinin beddualarımı tutuyor lise 1 zamanlarında bir kızı çok üzmüştüm ama aslında ona iyilik yapmıştım beni çok seviyordu deliler gibi ama ben sevemedim. Yani hiç değilse onu seven biriyle birlikte şu anda.
Biliyorum zamanla geçecek ama ben başka birini nasıl alacağım hayatıma korkucam ya bir daha aynısı olursa.
İlk defa böyle bir ayrılık yaşadım biraz da bundan ötürü buukadar darma duman oldum ama en büyük rol başak'ta.
Abi arkadaşlarının yanında aramıştım bana arkadaşlarımlayım çok mesgulum cabuk söyle dedi.
Bana senden önceki sevgilim kadar keşke beni mutlu edebilseydin dedi ya bunları nasıl kaldırabilirsinki bu kelimeleri.
Ama tek bir dileğim var sadece 1 tane benim çektigim acıların aynısını çeksin abi çeksin döktüğüm gözyaşlarının 10 katını döksün beni hatırlasın o an.

İşteyken tuvalete girip ağladığımı hatırlıyorum. Ve ona sesli mesaj gönderdim hıçkıra hıçkıra ağlerken bana yardım et canım yanıyor ama 1 tane bile harf yazmadı 1 tane harf ya resmen nefes alamıyosun gögüsünün ortasına bir acı yanma saplanıyor ve o gitmiyor hiç gitmiyor. O intikam almadı onu deliler gibi seven adamı gömdü yok etti.
Ailem annem babam perişan oldu ben dağıttıkca kendimi onlar bunu gördükce anne baba sonuçta içleri parçalandı annem onu cok severdi anneme bile soğuk yaptı kız kadın üzüldü.
Ama şunu bilirim ondan ne gelin olur ne sevgili olur ne de sevilir. Ben bunu acı çekerek öğrendim ama ondan gelin filan olmaz.
Dostlar hepinize çok teşekkür ederim içimi döke bilecek birileri oldugunda rahatlıyor insna aslında discorddanda konusabilirdik ama sağlık olsun.
Ben bir şekilde toparlıycam bir yolu vardır elbet onu bulunca gerisi gelecek zaten.

Benim hikayem böyle işte çok zor be aga çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BatuBeyTR genc arkadaslara erken yastaki iliskiler iyidir diye bu yuzden diyoruz aslinda. Senin ilk oldugu icin seni bayagi yipratmis.

"Bazen biz ayrılık zannediyoruz da Allah kurtarıyor."
Sizinki de o durum. Bu kızın empatiden yoksun olduğu, size değer vermediği zaten üstteki arkadaşın belirttiği gibi ayrılış biçiminden belli.

Okurken ben bile adınıza çok üzüldüm zira kıza çok bağlanmışsınız. Kız size, sizin ona verdiğiniz değerin yarısını bile göstermemiş. Kıza sizin de yanlışlarınız olmuştur ama kız bunu adam gibi çözebilirdi. Size karşı belirtebilirdi en azından. Hadi, bunu yapamayacak kadar noksansa dediğiniz gibi yüz yüze bitirmeliydi.

Her ne kadar sizin için zor olsa da üzmeyin kendinizi. Sizi karşılıksız seven kadın da elbet karşınıza çıkacaktır.

"bazen biz ayrılık zannediyoruz da Allah kurtarıyor."
Sizinki de o durum. Bu kızın empatiden yoksun olduğu, size değer vermediği zaten üstteki arkadaşın belirttiği gibi ayrılış biçiminden belli.

Okurken ben bile adınıza çok üzüldüm zira kıza çok bağlanmışsınız. Kız size, sizin ona verdiğiniz değerin yarısını bile göstermemiş. Kıza sizin de yanlışlarınız olmuştur ama kız bunu adam gibi çözebilirdi. Size karşı belirtebilirdi en azından. Hadi, bunu yapamayacak kadar noksansa dediğiniz gibi yüz yüze bitirmeliydi.

Her ne kadar sizin için zor olsa da üzmeyin kendinizi. Sizi karşılıksız seven kadın da elbet karşınıza çıkacaktır.

Kusura bakmayın geç cevap verebildim.
Evet bana benim ona verdiğim değeri keşke verebilseydi. Amacı sadece canımı yakmak başarılı oldu da olmadı değil. Sadece canımı yaktığını sandı oysaki benim her şeyimi elimden aldı. Hayallerimi, aşkımı, mutluluğumu ve kalbimi bunların hepsini yok etti paramparça yaptı gitti. Ama şununla kendimi teselli edebiliyorum. Ben çabaladım ben savaştım tekrardan olabilelim diye. Geçtim karşısına yeni bir sayfa açıyorum gel 1 şans daha ver bu sefer çok farklı olacak dedim. Ama aynı olamayız ben olamam dedi. Ne yaptım ben bu kadar bu kıza hiç bilmiyorum. Geçen o 3 seneme acıyorum her şey boşu boşuna mı geçti? Sizlerin düşüncelerini çok çok iyi anlayabiliyorum. Sizlerde beni anlıyorsunuz muhakkak benden normal bir ayrılık ile ayrılmadı benim canımı çok acıttı be. Düşünün ailem evdeki kapıları söktüler kendime bir şey yaparsam duyulsun diye. Benden daha çok onu sevebilecek ve ona aşık olabilecek birini bulabiliyorsa ki kendi yaşıtları (2002) yeni nesil dediğimiz başarılar diliyorum. Elbette onu söküp atacağım kalbimden sadece biraz zaman gerekiyor. Gerçekten sizlere çok teşekkür ederim yani şuraya sadece a harfini yazmanız bile beni mutlu eder. Benim 15 senelik arkadaşım ben bunları yaşarken 1 kere olsun yanıma bile gelmedi. Annem arayayıp gel demesine rağmen iyi değil destek ol gibisinden konusmus ve ben bu insanın zamanında su elektrik ev internet faturasını ödemiş biriyim. Bundan rahatsızlık duymuyorum ben hep yardım etmeyi kalp kırmamayı tercih ederim. Kimin ne olduğu çıkmış oldu ortaya. Zorda kalsın ben yine de ederim ya yapmak zorundayım kendimi kötü hissederim yapım bu :)

@BatuBeyTR Estağfurullah.
Siz elinizden gelenini yapmışsınız. Kızın, sizin bunca yaptığınız fedekârlığa karşılık bu tavrı çok üzücü. İyi tarafından bakmak gerekirse, evlilik yoluna girmeden önce bunların yaşanması sizin lehinize olmuş.

Yapılacak son şey, kızı unutmak olacaktır ki dediğiniz gibi zamana ihtiyaç var sadece.

Daha önünüzde çok yol var. Sizi karşılıksız seven kadın karşınıza çıkacaktır.

ona aşık olabilecek birini bulabiliyorsa ki kendi yaşıtları (2002)
Bilader 28 yaşında olduğunu kast etmişsin. Kızla aranızda 8 yaş fark var yahu. 3-4 yaş olsa normal karşılarım da 3 yıllık bir ilişki olduğunu kast etmişsin. Demek oluyor ki 25 yaşındayken 17 yaşındaki bir kızla sevgili olmuşsun. Yaşıtına göre birisi bulamadın da kardeşin yaşındaki biriyle sevgili olacak kadar düştün? Kardeşin yaşındaki birisiyle sevgili oluyorsun, gelmişsin bir de konusunu açıyorsun.

Birader 28 yaşında olduğunu kast etmişsin. Kızla aranızda 8 yaş fark var yahu. 3-4 yaş olsa normal karşılarım da 3 yıllık bir ilişki olduğunu kast etmişsin. Demek oluyor ki 25 yaşındayken 17 yaşındaki bir kızla sevgili olmuşsun. Yaşıtına göre birisi bulamadın da kardeşin yaşındaki biriyle sevgili olacak kadar düştün? Kardeşin yaşındaki birisiyle sevgili oluyorsun, gelmişsin bir de konusunu açıyorsun.

8 yaş olduğunu söylemedim ben? Şu an o 24 yaşına girdi bu sene 98'li sen 2002 yazdım onu diyorsan 2002'liler de arkadaşlık kuruyor. Eski sevgilisi de 2002'liydi yani beyin o yaşlarda kalmış.
Keşke tam anlasaydın öyle çıkış yapsaydın reis :) ben de biliyorum 2002'ler çocuk daha ne yapacağım evcilik oynayacak kadar düşmedim. Yine de sana kızmıyorum yanlış anlamışsın olabilir herkesin hataları oluyor ben gibi artık bunu hor görmüyorum :)

Ilgisizligim ve gibi sebepler en cok dert ettigi şey. Her buluşmamizda aninda telefonumu alip kurcalamasi ya Discord konusmalarima kadar bakar mi bir insan?

Bana onu aldattigimi soyledi oysaki elim baska bir kizin eline değmedi bile neden aldatayim ki? Keske benim canimi bu kadar yakmasaydi olgun bir tavirla bitirseydi ben bu kadar hasar gormezdim.
Mesajin icin teşekkür ederim.
Kız baştan istemiyormuş bence. Discord konuşmalarına bakmak insanın özelidir yani. Wp olsa belki ama discord çok ileriye gidilmiş. Keşke siz bitirseymişsiniz bu kadar acı çekmezdiniz hem. (Dost acı söyler.)

@BatuBeyTR reis bu konular hassas noktamdır, sert çıktıysam kusura bakma. Eğer kız 2002'lilerden medet umuyorsa bırak onlardan medet umsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı