Hocam teselli amaçlı söylemiyorum, çok biliyor olsam kendime kullanırdımama neden böyle karaktere sahip birisi için üzüyorsunuz ki kendinizi? Ben okurken sizin adınıza sevindim, tavsiye istediğiniz için de empati yaptım ve hayatımdan böylesi bana uygun olmayan bir karakterin çıktığına gayet sevindim. Hatta öyle ki nişan, evlilik bile olmadan kendini göstermiş. Şanslı bile sayabilirsiniz kendinizi. Bunu da tamamen ayrılma yönteminden dolayı söylüyorum, olayı tek taraflı okuyoruz ama fark etmez. Kendine, size ve aranızdaki ilişkiye, arada ne yaşanırsa yaşansın, saygısı veya buna değer verecek karakteri olsa böyle bir ayrılık yöntemini tercih etmezdi. Onun dışında bir kız için de değer, acı da çekmeniz gayet doğal şeyler. Fakat bu yazdığınız için bunları söyleyebilirim. Bu kız için acı çekmenize değmez.
Aklıma geçire biliyorum bunları ama kalbime cok zor oluyor. Şöyle söyleyeyim hata bendeydi bunu ben kabullendim ona da defalarca evet hata benim ilgisizlik alakasızlık en kötüsü benim onu aldattıgımı sanıyor düşünüyor böyle bir şey olmadığını ona dinletemedim. Bu kadar yıpranmamım sebebi ilk defa bu kadar birine aşık oldum ilk defa birini bu kadar sevdim. Aslında onu özlüyorum. Çok üstüne düştüm sürekli yazdım aslında bunu yapmamalıydım bırakıcaktım onu rahat oda diyordu çok sık boğaz ettin etmeseydin tamamen bitmez gibisinden konuştu. Nasıl yazmayayım nasıl sık boğaz etmeyeyim ben kendimi yok ediyorum o bunu görmedi. Ben onu görmemişim zamanında. İntikammı alıyor bu şekilde intikammı olur.
Acaba birinin beddualarımı tutuyor lise 1 zamanlarında bir kızı çok üzmüştüm ama aslında ona iyilik yapmıştım beni çok seviyordu deliler gibi ama ben sevemedim. Yani hiç değilse onu seven biriyle birlikte şu anda.
Biliyorum zamanla geçecek ama ben başka birini nasıl alacağım hayatıma korkucam ya bir daha aynısı olursa.
İlk defa böyle bir ayrılık yaşadım biraz da bundan ötürü buukadar darma duman oldum ama en büyük rol başak'ta.
Abi arkadaşlarının yanında aramıştım bana arkadaşlarımlayım çok mesgulum cabuk söyle dedi.
Bana senden önceki sevgilim kadar keşke beni mutlu edebilseydin dedi ya bunları nasıl kaldırabilirsinki bu kelimeleri.
Ama tek bir dileğim var sadece 1 tane benim çektigim acıların aynısını çeksin abi çeksin döktüğüm gözyaşlarının 10 katını döksün beni hatırlasın o an.
İşteyken tuvalete girip ağladığımı hatırlıyorum. Ve ona sesli mesaj gönderdim hıçkıra hıçkıra ağlerken bana yardım et canım yanıyor ama 1 tane bile harf yazmadı 1 tane harf ya resmen nefes alamıyosun gögüsünün ortasına bir acı yanma saplanıyor ve o gitmiyor hiç gitmiyor. O intikam almadı onu deliler gibi seven adamı gömdü yok etti.
Ailem annem babam perişan oldu ben dağıttıkca kendimi onlar bunu gördükce anne baba sonuçta içleri parçalandı annem onu cok severdi anneme bile soğuk yaptı kız kadın üzüldü.
Ama şunu bilirim ondan ne gelin olur ne sevgili olur ne de sevilir. Ben bunu acı çekerek öğrendim ama ondan gelin filan olmaz.
Dostlar hepinize çok teşekkür ederim içimi döke bilecek birileri oldugunda rahatlıyor insna aslında discorddanda konusabilirdik ama sağlık olsun.
Ben bir şekilde toparlıycam bir yolu vardır elbet onu bulunca gerisi gelecek zaten.
Benim hikayem böyle işte çok zor be aga çok zor.
Son düzenleyen: Moderatör: