1 195643 Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2018 #11 onu Silinen üye dedi: Eğer o da seni seviyorsa vitesi boşa alın gitsin. Genişletmek için tıkla... bilsem onu bilsem daha 1 kelime konuşmadık bile. Walter H. White dedi: Eğer gerçekten seviyorsan yaş farkı 25 olsa ne yazar? Önemli olan ne olursa olsun gerçekten sevmek. Genişletmek için tıkla... iyi gazladım valla sağolasın. Silinen üye dedi: Eğer o da seni seviyorsa vitesi boşa alın gitsin. Genişletmek için tıkla... daha bakışma aşamasındayım diyebilirim
onu Silinen üye dedi: Eğer o da seni seviyorsa vitesi boşa alın gitsin. Genişletmek için tıkla... bilsem onu bilsem daha 1 kelime konuşmadık bile. Walter H. White dedi: Eğer gerçekten seviyorsan yaş farkı 25 olsa ne yazar? Önemli olan ne olursa olsun gerçekten sevmek. Genişletmek için tıkla... iyi gazladım valla sağolasın. Silinen üye dedi: Eğer o da seni seviyorsa vitesi boşa alın gitsin. Genişletmek için tıkla... daha bakışma aşamasındayım diyebilirim
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Mart 2018 #12 Konuyu askıya alabiliriz o zaman.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 18 Mart 2018 #13 Hanim duymasin ama eski kiz arkadasim benden 10 yas kadar büyüktü, ben 81'li o 72'liydi. Duysun ya gerci o da biliyor. Yas sorun olmamali.
Hanim duymasin ama eski kiz arkadasim benden 10 yas kadar büyüktü, ben 81'li o 72'liydi. Duysun ya gerci o da biliyor. Yas sorun olmamali.
1 195643 Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2018 #14 Silinen üye dedi: Konuyu askıya alabiliriz o zaman. Genişletmek için tıkla... aynen yapacak bişey yok şimdilik. Neşeli Enginar dedi: Hanim duymasin ama eski kiz arkadasim benden 10 yas kadar büyüktü, ben 81'li o 72'liydi. Duysun ya gerci o da biliyor. Yas sorun olmamali. Genişletmek için tıkla... vay vay vay bulayım da söyleyeyim mi? ha ha
Silinen üye dedi: Konuyu askıya alabiliriz o zaman. Genişletmek için tıkla... aynen yapacak bişey yok şimdilik. Neşeli Enginar dedi: Hanim duymasin ama eski kiz arkadasim benden 10 yas kadar büyüktü, ben 81'li o 72'liydi. Duysun ya gerci o da biliyor. Yas sorun olmamali. Genişletmek için tıkla... vay vay vay bulayım da söyleyeyim mi? ha ha