İnsan.exe
Hectopat
Daha fazla
Bugün PC'yi açtımda CMD kendi kendine açılıp kapandı ve ben de Windows'un sitesinde CMD'ye
Translate'de çevirdiğimizde sorun onarıldı olarak gözüküyordu.
Merak ettiğim şey sorun onarılmışmı onarılmama ihtimali var mı? Varsa neler yapılmalı? Buraya yaklaşık 1 2 ay önce CMD kendi kendine açılıyor, keyloger var mıdır diye bir konu açmıştım, orada da Malwarebytes, Kaspersky Total Security ve Windows Defender ile taratınca hiçbir şey bulmamıştı ve bir daha da açılmamıştı ama şimdi tekrar açılınca da merak etmedim değil. Sizce böyle bir risk var mı? İşletim sistemi Windows 10.
SFC /scannow
yazıp PC'yi yeniden başlatın diye bir yazı gördüm CMD ye SFC /scannow
komutunu yazdığımda bir hata buldu.Translate'de çevirdiğimizde sorun onarıldı olarak gözüküyordu.
Windows kaynak koruması bozuk dosyalar buldu ve bunları başarıyla onardı.
Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar, şu adreste bulunan cbs günlük dosyasına dahil edilmiştir.
Win'dir \ logs \ cbs \ CBS.log. Örneğin C: \ Windows \ logs \ cbs \ CBS.log. Çevrimdışı için.
Onarımlar, ayrıntılar / offlogfıle bayrağıyla sağlanan günlük dosyasına dahil edilir.
Merak ettiğim şey sorun onarılmışmı onarılmama ihtimali var mı? Varsa neler yapılmalı? Buraya yaklaşık 1 2 ay önce CMD kendi kendine açılıyor, keyloger var mıdır diye bir konu açmıştım, orada da Malwarebytes, Kaspersky Total Security ve Windows Defender ile taratınca hiçbir şey bulmamıştı ve bir daha da açılmamıştı ama şimdi tekrar açılınca da merak etmedim değil. Sizce böyle bir risk var mı? İşletim sistemi Windows 10.