Çözüldü SG S3 "com.sec.android.app.launcher" Pil Tüketimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lqx104

Hectopat
Merhaba, Samsung Galaxy S3 kullanıyorum. Pile girdiğimde "com.sec.android.app.launche"r diye bir uygulama %4 gibi bir miktar şarj harcıyor. AOS 4.1.2 de bunu hiç görmemiştim bu uygulama nedir ? Ve kapatabiliyor muyuz ?

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla sorundan şikayetçi birçok kişi var fakat onların %15-30 civarı şarj tüketiyor. Android işletim sistemi için gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Biraz daha araştırıp bilgi vereceğim.

Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla sorundan şikayetçi birçok kişi var fakat onların %15-30 civarı şarj tüketiyor. Android işletim sistemi için gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Biraz daha araştırıp bilgi vereceğim.

Teşekkür ederim bende gördüm bu sorundan şikayetçi kişileri fakat çözüm bulamadım.

Android işletim sisteminin güvenilir kaynaklarında olan bir isim. Zaten launcher arayüz demek. Ana ekranın ve arayüzün tükettiği batarya miktarını belirtiyor. Başka bir arayüz yüklediyseniz silebilirsiniz.

Örnek bir arayüz resmi:

homescreens.jpg

Android işletim sisteminin güvenilir kaynaklarında olan bir isim. Zaten launcher arayüz demek. Ana ekranın ve arayüzün tükettiği batarya miktarını belirtiyor. Başka bir arayüz yüklediyseniz silebilirsiniz.

Örnek bir arayüz resmi:

homescreens.jpg

Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı