A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 24 Şubat 2021 #31 onlinedoktor dedi: Hocam sizin attığınız linke basınca karşımıza seçenek çıkmıyor direkt ürün çıkıyor. Linke bir daha bakar mısınız doğru mudur diye? Bugün sipariş verecektim ama seçenekler çıkmayınca size bir danışayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende çıkıyor: Nereden giriş yapıyorsunuz, mobil mi masaüstü mu? Mobilden ise tarayicinizdan masaüstü modunu aktiflestirip tekrar deneyin. 39.97AU $ 35% OFF|EKSA oyun kulaklıÄı oyun 7.1 Surround ve 3D stereo USB/tip C/3.5mm kablolu oyun mikrofonlu kulaklıklar PC için/PS4/PS5/Xbox|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
onlinedoktor dedi: Hocam sizin attığınız linke basınca karşımıza seçenek çıkmıyor direkt ürün çıkıyor. Linke bir daha bakar mısınız doğru mudur diye? Bugün sipariş verecektim ama seçenekler çıkmayınca size bir danışayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende çıkıyor: Nereden giriş yapıyorsunuz, mobil mi masaüstü mu? Mobilden ise tarayicinizdan masaüstü modunu aktiflestirip tekrar deneyin. 39.97AU $ 35% OFF|EKSA oyun kulaklıÄı oyun 7.1 Surround ve 3D stereo USB/tip C/3.5mm kablolu oyun mikrofonlu kulaklıklar PC için/PS4/PS5/Xbox|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com