SGK'den tebligat geldi

ahmetmemed

Decapat
Merhaba. 18'e gireli 2-3 ay oluyor. Resmi olarak herhangi bir iş yerinde çalışmadım. Bu sabah kendi ilçemden ayrı uzak bir ilçe SGK'den bilgileriniz talep ediyor kurumumuza gelin diye bir tebligat geldi. e-Devlet'te herhangi bir mahkemem, iş borç vs gözükmüyor. Bu neden olur? Yazan numarayı aradım ama çalmıyor. Vergisiz sanal ticaretle alakası var mıdır? Sosyal güvenlik kurumu sağlık genel merkezi diyor. Yusuf Yusuf oldum. Mahkemelik bir şey mi başka bir durum mu daha önce gelen var mı?

" Yürütmekte olduğumuz inceleme kapsamında almış olduğunuz sağlık hizmeti ile ilgili bilginize başvurulması gereklidir " .. diye başlıyor devamında şu adrese gelin diyor.

Genel sağlık sigortası primleriyle alakalı bilgine ve beyanına ihtiyaç duyuyor olabilirler. GSS (Genel sağlık sigortası) priminden kurtulabilirsin ancak yanlış bilmiyorsam 2022 yılında hane gelirinin 1600 TL'den az olması gerekiyor ki bu da imkansız gibi bir şey.

Bu açıdan ben durumun GSS kapsamında sosyal ve ekonomik durumunuzun tespiti amacıyla gönderilmiş olan çağrı olduğunu düşünüyorum. Tabi gelen evrakı görmeden net cevap verebilmek mümkün değil.​

Genel sağlık sigortası primleriyle alakalı bilgine ve beyanına ihtiyaç duyuyor olabilirler. GSS (Genel sağlık sigortası) priminden kurtulabilirsin ancak yanlış bilmiyorsam 2022 yılında hane gelirinin 1600 TL'den az olması gerekiyor ki bu da imkansız gibi bir şey.

Bu açıdan ben durumun GSS kapsamında sosyal ve ekonomik durumunuzun tespiti amacıyla gönderilmiş olan çağrı olduğunu düşünüyorum. Tabi gelen evrakı görmeden net cevap verebilmek mümkün değil.​
Konuda yazdığım cümle harici şu şu adreste şu saatte olun yazıyor sadece. Tebliğ başlığında konu: Bilgi talebi olarak gözüküyor. Başka herhangi bir bilgi vs yok

Konuda yazdığım cümle harici şu şu adreste şu saatte olun yazıyor sadece. Tebliğ başlığında konu: Bilgi talebi olarak gözüküyor. Başka herhangi bir bilgi vs yok
O zaman kuvvetle muhtemel GSS ile alakalıdır. Senin, annenin, babanın çalışıp çalışmadığı, çalışıyorsa maaş durumu, üzerinize kayıtlı herhangi bir taşınmaz araç vs var mı gibi genel sosyal ve ekonomik durumunuzu belirlemeye yönelik sorulara hazırlıklı olun bence.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı