Shaco nasıl oynanır?

Emir İlhan

Decapat
Daha fazla  
Shaco oynaması çok kolay bir şampiyon değil zannımca. Öğrenmek için videolar izledim hem rünleri hem özellikleri hem de gangleri vesaire ama hala 40 dakika boyunca ormandaki yaratıkları mı keseceğim veya Build yapıp takıma mı yardım etmeliyim hala anlayamadım. Shaco oyuncuları varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Bir dönem uzunca bir süre her lane de Shaco oynadım. Tavsiyem rakip Jungle'i darlayabildigin kadar darla, red Blue ve camplerini çal çok ciddi oyundan düşüyor ve geri kaldigin için gang atamıyor ve dolaylı yoldan laneleri rahatlatmis olursun. Jungle time larini çok iyi bil ve takip et hangi dk ve sn de rakibin nerede olacağına göre tarret kullanıp pusu at, zaten bunları yapınca yetiyor üstüne bir de map izle baseden önce veya camp çaldıktan sonra atabilirsin gang at rakip laneleri darla. Genelde bunu yapinca rakip takımda iç savaş çıkıyor zaten.

Ad oynuyorsan kırılgan çarı kes çık yapacaksın ap oynuyorsan Kuklaları ve klonu çok daha iyi kullanacaksın ayriyeten Karşı ormanı sömürmen lazım eğer karşı ormanda eko , talon , gibi çarlar varsa ve sürekli seni darlıyorlarsa takımından yardım isteyeceksin yada akıllı oynayacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı