Shaco nasıl oynanır?

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Shaco oynamaya başladım fakat ölüyorum sürekli. Orman rotasını falan öğrendim ama fightlara nasıl gireceğimi gank rotamı nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu ve aklınıza gelen diğer taktikler için yardımcı olur musunuz? Gerçekten iyi oynamak istiyorum.

Shaco ap ise, ultin ile girebilirsin. Ultini basıp uzağa gönderiyorsun, q ile ortaya atlıyorsun. Önce ultini görüyorlar. Ultin ile bait+ aoe dmg+cc sayesinde fight başlamış oluyor.

Shaco ad isen, sadece taşıcılara tek atma hedefinde olman lazım. Fight başlatıcı sen değilsin.

Shaco tank isen, random engage yapıyorsun. Shaco tank oynayan pek kalmadı sanırım ben sezon3 civarında oynuyordum.

Shaco oynamaya başladım fakat ölüyorum sürekli. Orman rotasını falan öğrendim ama fightlara nasıl gireceğimi gank rotamı nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu ve aklınıza gelen diğer taktikler için yardımcı olur musunuz? Gerçekten iyi oynamak istiyorum.

Shaco'yu kazanmak ve ciddi oynamak için alamazsın. Shaco bir yaşam tarzıdır. Shaco'yu yaşamalı ve karşının mentalini hedef almalısın. Shaco oyunu değil gerçek hayatı hedef alır ve rakibinin zihinsel sağlığını bozarak oyundan soğutur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı