Shaco SUP olur mu?

xrades07

Femtopat
Daha fazla  
Shaco SUP'da oynanır mı? YT de oynayan insanları gördüm ama onlar içerik olsun diye mi oynuyor? Yoksa gerçekten oynanıyor mu? Anlamadım.

Oyuna çok iyi başlaman lazım. Bir iki item aldıktan sonra karşı adc ve support karakterini teklersin. O internetteki videoları eğlence için çok düşük eloda çekiyorlar, çok yanıltıcı video onlar.

Oyuna çok iyi başlaman lazım. Bir iki item aldıktan sonra karşı ADC ve Support karakterini teklersin. O internetteki videoları eğlence için çok düşük eloda çekiyorlar, çok yanıltıcı video onlar.

Bende yeni başladım 1 ay falan oldu SUP için ne önerirsin

Hocam oynamayın derim. Support rolünde daha çok tank şampiyonlar iş yapıyor.

İfadeler: YBK
Ben bayadir sihirdar vadisinde oynamıyorum. Ama kendi zevkime göre malphite, anivia, lux falan güzel oluyor. Şimdi rakanlar falan değişik herolar var onlar daha iyi olabilir.

Selam, açtığın konuyu gördüm ve birden 7-8 sene öncesine gittim. Yanındaki ADC'yi tanıyorsan Lulu ile çok güçlü olursunuz ancak tanımadığın biriyle botlane paylaşıyorsan hemen Leona, Galio öğren bu Hero'larla yanındaki ADC iyiyse kolay kolay yenilmezsin. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…