Shadow Cloud Gaming alınır mı?

ozannz2

Hectopat
Daha fazla  
Shadow Cloud Gaming alınır mı? Bilgisayar alındıktan sonra Full sizin mi oluyor ve kullananlar tavsiye edebilir mi? Öneri verebilir mi?

Kendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir?
35mbps

Kendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir?
ücret aylık alınıyor değilmi

Evet, aylık alınıyor. İnternet hızınıza göre ortalama performans alırsınız. Ben Gaming Power paketini kullanmıştım. 25 mbps ile nadiren kasma oluyordu.
peki aldık yükledik kullandık 1 ay ara verdik tekrar başladık aynı yerden devam eder değilmi pc vs birde paket değişiminde bilgisayar sıfırlanıyormu bilginiz varmı

peki aldık yükledik kullandık 1 ay ara verdik tekrar başladık aynı yerden devam eder değilmi pc vs birde paket değişiminde bilgisayar sıfırlanıyormu bilginiz varmı
Maalesef iki sorunuzun da cevabını bilmiyorum. Ama Shadow'un Discord sunucusu vardı oraya sorularınızı sorabilirsiniz. Yetkililer cevap veriyordu.

Maalesef iki sorunuzun da cevabını bilmiyorum. Ama Shadow'un Discord sunucusu vardı oraya sorularınızı sorabilirsiniz. Yetkililer cevap veriyordu.
teşekkürler hocam 10 usd kupon verdi şimdilik denemek açısından ilk paketi alıcam acaba ay bittiğinide başka hesap açsak yeni kupon gelirmi 10 usd neyse hocam teşekkürler cevaplarınız için

Arkadaşlar, bu sistem nedir?

Size uzaktan erişebileceğiniz bir bilgisayar sağlıyorlar abonelik karşılığında. Hem profesyonel amaçlı işleriniz için (mesela grafik tasarım yapacaksınız ama elinizde güçlü bir bilgisayar yoksa) hem oyun için (GeForce NOW, Boosteroid ya da xCloud gibi) kullanabileceğiniz paketleri var.

Ancak bence oyun için kullanmak için 10 ve 20 Dolarlık paketinde verdiği ekran kartı çok iyi değil (GTX 1080), 35 Dolar'lık paketinde ise RTX 3070Ti veriyor.

Oyun için GeForce NOW ya da Boosteroid daha iyi olabilir. Mesela GeForce NOW yurt dışı paketlerinde %50 indirim vardı bitmediyse o daha iyi ekran kartı veriyor.

Shadow'un GFN'ye göre avantajı ise sanırım PC sizin kontrolünüzde olduğu için istediğiniz oyunu kendi bilgisayarınıza kurmak yerine ona kuruyorsunuz (ama sunduğu düşük paketlerde SSD kapasitesi 256 GB) GeForce NOW, xCloud ya da Boosteroid'de ise oyunun bu servislerin kütüphanesinde olmaması halinde oynayamazsınız. Onlar kütüphanelerindeki oyunları önden kurulu halde size sunuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı