35mbpsKendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir?
ücret aylık alınıyor değilmiKendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir?
Evet, aylık alınıyor. İnternet hızınıza göre ortalama performans alırsınız. Ben Gaming Power paketini kullanmıştım. 25 mbps ile nadiren kasma oluyordu.35mbps.
Ücret aylık alınıyor değil mi?
peki aldık yükledik kullandık 1 ay ara verdik tekrar başladık aynı yerden devam eder değilmi pc vs birde paket değişiminde bilgisayar sıfırlanıyormu bilginiz varmıEvet, aylık alınıyor. İnternet hızınıza göre ortalama performans alırsınız. Ben Gaming Power paketini kullanmıştım. 25 mbps ile nadiren kasma oluyordu.
Maalesef iki sorunuzun da cevabını bilmiyorum. Ama Shadow'un Discord sunucusu vardı oraya sorularınızı sorabilirsiniz. Yetkililer cevap veriyordu.peki aldık yükledik kullandık 1 ay ara verdik tekrar başladık aynı yerden devam eder değilmi pc vs birde paket değişiminde bilgisayar sıfırlanıyormu bilginiz varmı
teşekkürler hocam 10 usd kupon verdi şimdilik denemek açısından ilk paketi alıcam acaba ay bittiğinide başka hesap açsak yeni kupon gelirmi 10 usd neyse hocam teşekkürler cevaplarınız içinMaalesef iki sorunuzun da cevabını bilmiyorum. Ama Shadow'un Discord sunucusu vardı oraya sorularınızı sorabilirsiniz. Yetkililer cevap veriyordu.
Arkadaşlar, bu sistem nedir?
hocam denediniz mi? ayrıca bir gecikme vesaire var mı?teşekkürler hocam 10 usd kupon verdi şimdilik denemek açısından ilk paketi alıcam acaba ay bittiğinide başka hesap açsak yeni kupon gelirmi 10 usd neyse hocam teşekkürler cevaplarınız için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.