Shadow Fight 4 çok saçma

Sf arenanın olayı multi-Player'dı bayağı uzun oynadım ama rakipler bir yerden sonra atak yapmayıp sürekli uzakta durduğu için bıkıp silmiştim. 10 15k kupalardaydım. Geçen aylarda düzeldi mi acaba diye girmiştim yeni karakterler gelmiş pay to Win olmuş artık. Geliştirmeler 300 500 parayken 50000 60000'lere dayanmış...

SF4 Shadow Fight Arena olarak da geçiyor ve tek olayı SF3'ün multiplayer hali olması. Hikâye olarak bir karşılaştırma yapacaksak 2 ile 3 arasında yapmamız gerek çünkü 4'ün hikayesi bile yok. Şahsen ben SF2'den aldığım hikaye zevkini SF3'den almadım. Oyunu bir zamandan sonra bitirmeye bile uğraşmadım. Hikaye olarak zayıftı bana göre. SF4 ise tamamen bir para tuzağı. Zamanında epey sinirlenmiştim, o oyun hakkında yoruma bile gerek yok.

Konsepti anlamamışsınız siz gölgenin hikayesi Sf3 de bitiyor yani story mod sf3 için sf3 e kadar kendi karakterimizi oluşturup onu geliştiriyoruz sf4 hikaye tabanlı değil online pvp üstüne ve kendi karakterin değil Shadow Fightda yer edinmiş veya yeni evrene giren karakterler ile oynuyoruz.

Sf Arena oyuncu kitlesi leş geliştiriciler oyuna müdahalesi çok zayıf rank eleştirmesi rezalet, Avrupa serveri fena değil ama ping sorunu mevcut yine de,oyunda camper denen bir kesim var ki yüksek rank da her 10 oyuncudan 9 u böyle oyunu oynanmaz bir hale sokuyor ben böyle leş kitleyi ne Dota da gördüm ne Cs de.

Grafik kalitesi oynanabilirlik olarak en iyisi fakat oyun mekanikleri kamp ve pasif oyun tarzını mümkün kılıyor rakip seni alamıyacağını anlayınca başlıyor kamp yapmaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı