Shadow of Mordor 1$, Mad Max 4$ - Humble Warner Bros. Bundle

Bilgisayar özelliklerim yetseydi bende durmazdım, alırdım. Kesinlikle kaçırılmaz fırsat.

Humble WB Games™ Classics Bundle (pay what you want and help charity)

Bu linkten nereye tıklamamız gerekiyor anlayamadım. Get the Bundle dedikten sonra aşağıya 25 Dolar total gözüküyor.

Custom amount deyin. Yukarıda PAY MORE THAN THE AVERAGE OF $3.94 TO ALSO UNLOCK! yazmakta.

Oradaki 3.94$ sürekli yükseliyor. Oraya bakarak o değerden yüksek bir değer girin. Mesela 4$. Bu sayede 6 oyunu birden alabilirsiniz. Yoksa ilk üçünü almış olursunuz ki onun için 1$ yazmanız yeterli.
Paketi satın alan var mı 1 dolara? Varsa nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?
Yarın bir video yapacağım ofiste.

Custom amount deyin. Yukarıda PAY MORE THAN THE AVERAGE OF $3.94 TO ALSO UNLOCK! yazmakta.

Oradaki 3.94$ sürekli yükseliyor. Oraya bakarak o değerden yüksek bir değer girin. Mesela 4$. Bu sayede 6 oyunu birden alabilirsiniz. Yoksa ilk üçünü almış olursunuz ki onun için 1$ yazmanız yeterli.

Yarın bir video yapacağım ofiste.
Teşekkürler Recep ağabey :)

Shadow of Mordor'u bilemeyeceğim ama Batman Arkham Origins de sağlam oyundur. Sırf onun için bile verilir bana göre. Güzel fırsat (y)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı