Shadow of mordor ingilizce yapma

ByGreen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim gibi Middle Earth shadow of mordor oyununu öğrenci olduğumdan dolayı korsan indirmek zorunda kaldım. Oyunu kurdum Sorunsuz bir şekilde açıldı. Fakat yazılar rusça olduğundan dolayı birşey anlayamadım. Acaba oyunun dil ayarlarını nasıl ingilizce olarak ayarlayabiliriz ? Ayrıca oyunun boyutu kuruna 32 gb gibi bir küsürata ulaştı. Dil paketlerini silmiş olabilirlermi ?

En azından denemek için indirmiş olabilir, ben öyle yaptım ve oyunu 30 dk bile oynadım, çünkü beğenmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En azından denemek için indirmiş olabilir, ben öyle yaptım ve oyunu 30 dk bile oynadım, çünkü beğenmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum çok teşekkürler işe yaradı. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Beyler çok sağolun. Senın konun sayesınde turkce yamayı hallettım kuruyodum rusca oluyodu yıne once vıdeodakı gıbı ıngılızce yaptım sonra turkce oldu yama sayesınde dırekt :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı