Oyunbirhobby
Hectopat
Daha fazla
Ben Shadow Of Mordor'u medium oynarsam iyi diyordum ama ultra ayarlarla 55-60 fps arası oynuyorum hala şaşkınım. Witcher 3' ü yarın veya sonraki gün dener, deneyimlerimi aktarırım. Benzer sistemi olan arkadaşlar varsa ufak bir rehber olmuş olur. Witcher 3' ü high ayarlarda akıcı oynatır diye düşünüyorum. Bakalım sonuç ne olacak, sizlerle paylaşacağım bir aksilik olmazsa.Tabi ki bu sistem Witcher 3'ü açar, ama orta-düşük ayarlarda. Ve kasmalar olacağını düşünüyorum. Ama yinede zevk alarak oynayabilirsiniz.
Ben Shadow Of Mordor'u medium oynarsam iyi diyordum ama ultra ayarlarla 55-60 fps arası oynuyorum hala şaşkınım. Witcher 3' ü yarın veya sonraki gün dener, deneyimlerimi aktarırım. Benzer sistemi olan arkadaşlar varsa ufak bir rehber olmuş olur. Witcher 3' ü high ayarlarda akıcı oynatır diye düşünüyorum. Bakalım sonuç ne olacak, sizlerle paylaşacağım bir aksilik olmazsa.Tabi ki bu sistem Witcher 3'ü açar, ama orta-düşük ayarlarda. Ve kasmalar olacağını düşünüyorum. Ama yinede zevk alarak oynayabilirsiniz.
4 GB ram, i3 2100 işlemci, Asus GTX 750 ti ekran kartı, Windows 10 işletim sistemi ile Shadow Of Mordor ve Witcher 3'ü ultra - high ayarlar karışık ortalama 60 fps ile çok akıcı bir şekilde oynanıyor. 1 hafta denedim Shadow Of Mordor genelde 70 fps üzeri oynanıyor, yoğun savaş sahneleri ve skill efektleriyle zorlayınca 55 - 60 fps ye kadar düşebiliyor. Benchmark testleri avarage fps 72-74 fps.Gözünüz korkmasın milyarlar harcamanıza falan gerek yok. Witcher 3 nispeten daha fazla zorluyor ancak high- ultra ayarlarda ortalama 60 fps ile oynayabilirsiniz. Tabi ki oyunlarda birçok fps ye etki edecek ayarlar var. Saç dalgalanmalarından tutun bitki yoğunlukları, blur efektleri vb. Fps oranında düşüş veya yükselişlere sebep olacaktır.Sistem gereksinimlerinde 6 gb ram istiyor. Ancak bahsettiğim ayarlarda taş çatlasın 3.6 GB ram kullandı oyunlar. 2K- 4K oyun oynama gibi bir hedefiniz yoksa eğer sonuçlar ortada. Benim gibi kafası karışmış kullanıcılar için ufak bir rehber olmuş oldu.