Shadow of The Tomb Raider alınır mı?

Halit G.

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2016
Mesajlar
221
Çözümler
1
Yer
Ev
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Tomb Raider 2013 ile Rise of the Tomb Raider oynadım. Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition 371 TL'den 49, 69 TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Oynayanlar varsa güzel mi acaba?
 
Alınır, muhteşem grafikler ve oynayış sunuyor.

Grafik konusunda bir önceki oyundan daha iyi değil. Modelleme de sıkıntılı. Lara daha olgun olması gerekirken, daha genç ve daha zayıf bir önceki oyuna göre. Ama elbette Tomb Raider her zaman muhteşem oyundur.
 
Kararsız kaldım. İnternetten baktığımda da önceki oyunundan farkı yok filan yazıyorlar. Bazılarınız güzel bazıların aynı diyor.
 
Kararsız kaldım. İnternetten baktığımda da önceki oyunundan farkı yok falan yazıyorlar. Bazılarınız güzel bazıların aynı diyor.

Ben seriyi bitirdim alınır farkı yok değil bir sürü tatlı aksiyon sahneleri bulmacalar var hikaye akışıda çok güzel mükemmel onlara aldanma kesinlikle al ben çok eğlendim oynarken.
 
Aynı oyun olmasının sebebi geliştiricisinin Deus Ex'i yapanlar olması. Adamların ilk Tomb Raider oyunu RPG oyunundan geçince ekledikleri tek şey Larayı çamurla kaplarsan daha zor fark ediliyorsun buna yenilik denir mi? Hayır.
 

Geri
Yukarı