Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 İkisinden birini oynayacağım yani hikayeye devam edeceğim hangisi sizce? Oyumu oyları görünsün diye veriyorum.
İkisinden birini oynayacağım yani hikayeye devam edeceğim hangisi sizce? Oyumu oyları görünsün diye veriyorum.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 İkisini de oynadım eğer hikaye için istiyorsan Tomb Raider serisi. Advanced biraz teknolojik bir oyun.
İkisini de oynadım eğer hikaye için istiyorsan Tomb Raider serisi. Advanced biraz teknolojik bir oyun.
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 Ashley888 dedi: İkisini de oynadım eğer hikaye için istiyorsan Tomb Raider serisi. Genişletmek için tıkla... Seri olarak değil hocam şu an ikisini de oynuyorum yani bir hikaye kat ettim şu an hangisini oynayayım diye sordum
Ashley888 dedi: İkisini de oynadım eğer hikaye için istiyorsan Tomb Raider serisi. Genişletmek için tıkla... Seri olarak değil hocam şu an ikisini de oynuyorum yani bir hikaye kat ettim şu an hangisini oynayayım diye sordum
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #4 Paul Walker dedi: Seri olarak değil hocam şu an ikisini de oynuyorum yani bir hikaye kat ettim şu an hangisini oynayayım diye sordum Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi ama SoTTR Bence.
Paul Walker dedi: Seri olarak değil hocam şu an ikisini de oynuyorum yani bir hikaye kat ettim şu an hangisini oynayayım diye sordum Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi ama SoTTR Bence.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 İkiside ortalama altı oyun ama tomb raider en azından daha uzun sürer.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #6 AW'i hiç sevmem, CoD'un temellerine aykırı buluyorum. Shadow of the Tomb Raider güzel oyun ama bence Tomb Raider>RotTR>SotTB
AW'i hiç sevmem, CoD'un temellerine aykırı buluyorum. Shadow of the Tomb Raider güzel oyun ama bence Tomb Raider>RotTR>SotTB
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Haziran 2022 #8 Tomb Raider iyidir, en azından özgün ve seriye yakışan bir oyun. AW ucubesini serinin fanları bile sevmiyor.
Tomb Raider iyidir, en azından özgün ve seriye yakışan bir oyun. AW ucubesini serinin fanları bile sevmiyor.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #9 kino dedi: Tomb Raider iyidir, en azından özgün ve seriye yakışan bir oyun. AW ucubesini serinin fanları bile sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir oyunu sırf sevmediğin için ucube diye bir ifade kullanmak.
kino dedi: Tomb Raider iyidir, en azından özgün ve seriye yakışan bir oyun. AW ucubesini serinin fanları bile sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir oyunu sırf sevmediğin için ucube diye bir ifade kullanmak.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Haziran 2022 #10 89666 dedi: Bir oyunu sırf sevmediğin için ucube diye bir ifade kullanmak. Genişletmek için tıkla... Çünkü öyle, serinin diğer oyunlarının yanında böyle kalıyor aynı BF 2042 gibi. Bir seriye ait olmayan oyun olsa kötü de olsa ucube demezdim sözlük anlamı belli.
89666 dedi: Bir oyunu sırf sevmediğin için ucube diye bir ifade kullanmak. Genişletmek için tıkla... Çünkü öyle, serinin diğer oyunlarının yanında böyle kalıyor aynı BF 2042 gibi. Bir seriye ait olmayan oyun olsa kötü de olsa ucube demezdim sözlük anlamı belli.