Shadow of Tomb Raider 3 dolar mı?

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Az önce fark ettim Shadow of Tomb Raider istek listesinde neredeyse 3 dolar olmuş ama mağaza sayfasında 5 dolar gösteriyor. İstek listesinde sepete ekle diyince resimdeki gibi bir yer açıldı ve pek anlamadım. İstek listesinden sepete ekleyince Shadow of Tomb Raider oyununa sahip olabiliyor muyum? Yoksa illa mağaza sayfasından mı alacağım?

Mağazadaki fiyatı:

İstek listesindeki fiyatı:

İstek listesinden sepete ekle deyince böyle bir yer çıkıyor karşıma. (Ek olarak bende Tomb Raider ile Rise of Tomb Raider kütüphanemde var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım evet. Tomb Raider'a ve Lara'ya aşığım bu yüzden çok ama çok sevinmiştim. Ve sevinmemin 2.nedeni ise bu oyunu indirimi beklemeden direkt olarak 25 dolara yani 850 lira civarlarına alacak olmamdı.

2.nedeni ise bu oyunu indirimi beklemeden direkt olarak 25 dolara yani 850 lira civarlarına alacak olmamdı.
Siz alıcak mısınız şimdi yani? Eğer alırsanız Shadow of Tomb Raider kütüphaneye geliyor mu diye söyler misiniz?

Siz alıcak mısınız şimdi yani? Eğer alırsanız Shadow of Tomb Raider kütüphaneye geliyor mu diye söyler misiniz?
Hocam eğer sizde hali hazırda Shadow var ise gelmez, çünkü zaten vardır. Ve gösterdiğiniz Trilogy paketinin fiyatından da anlaşılıyor ki sizde paketteki bazı şeyler mevcut, bu yüzden daha ucuz. Bende 6,51 dolar mesela.

Bende Shadow of Tomb Raider yok düz Tomb Raider ile Rise of Tomb Raider var. O zaman ben alıyorum paketi?

Oyun 4.95 dolar.
Ama bende böyle görünüyor yani istek listesinde. Ekran görüntülerinde mevcut fiyat.

Bende Shadow of Tomb Raider yok düz Tomb Raider ile Rise of Tomb Raider var. O zaman ben alıyorum paketi?
Alırsanız daha ucuza alacaksınız paketteki bazı şeyler olduğu için ama 2. kez Tomb raider 2013 ve Rise of the tomb raider kütüphanenize gelmez çünkü zaten vardır.

Alırsanız daha ucuza alacaksınız paketteki bazı şeyler olduğu için ama 2. kez Tomb raider 2013 ve Rise of the tomb raider kütüphanenize gelmez çünkü zaten vardır.
Teşekkürler ilgin için satın aldım ve geldi hesaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…