Shadow of Tomb Raider 3 dolar mı?

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Az önce fark ettim Shadow of Tomb Raider istek listesinde neredeyse 3 dolar olmuş ama mağaza sayfasında 5 dolar gösteriyor. İstek listesinde sepete ekle diyince resimdeki gibi bir yer açıldı ve pek anlamadım. İstek listesinden sepete ekleyince Shadow of Tomb Raider oyununa sahip olabiliyor muyum? Yoksa illa mağaza sayfasından mı alacağım?

Mağazadaki fiyatı:

İstek listesindeki fiyatı:

İstek listesinden sepete ekle deyince böyle bir yer çıkıyor karşıma. (Ek olarak bende Tomb Raider ile Rise of Tomb Raider kütüphanemde var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sepette kaç dolar gözüktü?
Bende Tomb Raider ve Rise of Tomb Raider olduğu için paket ucuzmuş. Sepette 2.80 dolar olarak gözüktü. İyi yanı bütün DLC'lerde geldi.

Söz konusu Definitive Survivor Trilogy paketinin Steam sayfasına ulaşamıyorum ben, garip.
Bende sayfaya giremiyorum direk mağaza sayfasına atıyor. İlk öne Shadow of Tomb Raider oyununu istek listenize ekleyin istek listenizden sepete ekleyin tuşuna basın. Sonra sepete girince görünüyor.

Hocam dün bende onun için çok uğraşmıştım ama kendi yöntemlerim sayesinde buldum. Sepetinizde sadece Trilogy paketi var ise şöyle bir kaç cent'lik oyunlar eklemeyi deneyin. Ben mesela paket ile beraber Tomb Raider: Underworld'ü eklemiştim ve o sorunu da çözmeyi başarmıştım.
Ödemeye devam et dediğimde Steam ana sayfasına atıyor hocam bende.

Teşekkür ederim ayni şekilde yaparak bende satın alabildim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…