Shadow of Tomb Raider "korkunun yolu" bölümü nasıl geçilir?

Kovaa151

Centipat
Daha fazla  
Shadow of Tomb Raider korkunun yolu bölümünü videoda izledim, videodaki oyuncunun yaptigi seyin aynisini ben yapmak istedigim zaman yapamiyorum. Geride gidemiyorum. Oyunu kapattim açtım 2-3 yol daha denedim ama olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
38:01 inci dakikadaki dikenli mekanizmanin oradaki heykel
Bu lavlı yerdekhi eşleştirme yerini geçtiniz mi? Ix chel chak chel puzzle kısmını? Çok hatırlamıyorum da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafik ayarlarını değiştir kurcala.

Heykelin yanına mı gidemiyorsunuz?
Gidiyorum ama iterken cok az itiyor ,her turlu kombinasyonu denedim.

Bu lavlı yerdekhi eşleştirme yerini geçtiniz mi? Ix chel chak chel puzzle kısmını? Çok hatırlamıyorum da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafik ayarlarını değiştir kurcala.

Heykelin yanına mı gidemiyorsunuz?
Ayni heykelden 5-6 tane daha vardi hepsini itebildim ama sadece attigim dakikadakimde takildim

Ayni heykelden 5-6 tane daha vardi hepsini itebildim ama sadece attigim dakikadakimde takildim

Evet 2 gun oldu geceli.Pirinc tarlali yerde takiliyorum suan.Birde beyaz agacin ordan beyaz ruhu almamisim ,onu almam lazim heralde,unlem isareti var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı