Shadow Of War PC DVD Olarak Satın Alma

wolafran

Kilopat
Katılım
4 Ekim 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi benim internetim kötü şu an çıkan oyunlara bakarsak genelde boyutları da çok yüksek oluyor. PC için DVD'sini bulabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Hocam D&R tarzı yerlere bak ama internetten alman daha mantıklı yüklemek için biraz sabret ve öyle oyna. Bir şey olur da DVD çizilirse elinde kalır, yeniden satın almak zorunda kalma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hala elinde kalır diyorlar :LOL: Arkadaşlar bir oyun DVD si aldığınız zaman için de bir KEY bulunur. Bu keyi Steam-Origin tarzı yerlerde bir kere girdiğiniz zaman artık o oyun sonsuza kadar size aittir. DVD ile bir kere kurulum yapıp rafa kaldırabilirsiniz.:like:
 
Bu oyunda DVD var mı yoksa sadece kod falan mı gelecek? Çünkü DVD işareti yok da ondan sordum :D Bir de PC Digital Download ne anlama geliyor bilen var mı?

a.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim oyun 96 GB yanılmıyorsam ve kutulu alırsan içinden DVD çıkmıyor bilgin olsun, CD Key çıkıyor sadece. Araştırabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı