Shadow programı nasıldır?

• Konuyu başlatan 515080
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.900

515080

Decapat
Bu programda bilgisayar kiralıyoruz ama bildiğiniz değil. Sanal video bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da sitesi; Shadow Cloud Computing şu an en iyi ping Fransa'da.
@Recep Baltaş abi bu programa bir bakabilir misin?
Arkadaşlar yanlış yazmışlar ben böyle yazmadım sanal bilgisayar kiralıyoruz. Aylık ona para ödüyoruz daha fazla para ödersek daha iyi sistem kiralayabiliiyoruz.

Son düzenleme:
Ekşi de bir şeyler buldum pek bir bilgim yok bu sistem hakkında

GeForce NOW'ya da Stadia gibi popüler olmasa da, işini yapan bir firma, Almanya Türkiye arası 60ms ping sorununu görmezden gelip hızlı bir internete sahipseniz, isteklerinizi karşılayabilecek bir hizmet. Kısaca özetlemem gerekirse, uzaktan bilgisayarınıza Shadow'un bir programını yüklüyorsunuz, bu programda kullanıcı adı ve şifrenizi girerek uzakta size ait bilgisayara erişiyorsunuz, tıpkı TeamViewer gibi, elinizin altında tüm güncellemeleri tam bir özelleştirilmiş Windows sürümü olmuş oluyor. Özelleşmişten kastım, Windows içinde Shadow'a ait birçok program var, arka plan resmi Shadow vs. gibi Custom bir sondows sürümü yani. İstediğin programı kur, istediğin işlemi yap. Adobe yükle kurgu yap, Chrome yükleyip internete gir, Steam, Origin vs. yükle, sahibi olduğun oyunları yükle ve oyna, Python ile deeplearning yap vs. vs. Artık orası sana kalmış.
Ancak, şöyle bir sıkıntı var, bu hizmete sahip olarak, kullandığınız bilgisayarı internete açamıyorsunuz, yani server olarak kullanmanız mümkün değil, kurulan Windows'larda Shadow firmasının kendi programları da bulunuyor demiştim ve bu programlar istediğiniz her portu açmanıza izin vermiyor (80, 443 vs.) Yani bu hizmeti bir server olarak kullanamıyorsunuz. Geriye bir tek oyun oynama alternatifi kalıyor. Ha bu ekstra programları silebilirsiniz tabii ancak, sözleşmelerinde server olarak kullanmanın yasak olduğunu, Shadow programlarını zorla kaldırırsanız da üyeliğinizin sonlanacağını yazmışlar zaten. ( Ekşi sözlükten alıntıdır )

Yazılanlardan anladığım kadarıyla iyi bir program tabii ki iyi bir internete sahip olmanız lazım

Vaktinde bende bunu almayı düşündüm. Oyun için değil de, daha günlük işler için güzel olabilir gibi. Video editlemek, editlenen videoyu upload etmek gibi işlemler için mesela. Yada oyun geliştirmek. Yani 1 Gbps down/up var ellerinde. Hikayeli oyunlarda oynanabilir gibi. Güzel bir muhabbet. Ancak çok uzun abonelik sıraları var. Aylarca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı