Shadowpay Api hesaba erişim sağlayabilir mi?

grajjj

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Shadowpay sitesinden CSGO skinleri alacağım fakat ayarlara baktığımda API gördüm. Bunlar hesabıma erişebiliyor mu? API'nizi sitelere girmeyin deniyordu, ben bir şey girmedim fakat Edit kısmına tıkladığımda burada bir API Key var. Ne yapayım?
1685015185131.png

Hesabına erişim sağlayamıyor. Fakat senin yerine takas onaylamak gibi senin yetkini gerektiren şeyler yapabilir. Çoğu site takas işlemleri daha hızlı ve kolay olsun diye API key ister. Siteyle işin bittikten sonra buradan keyi silebilirsin:

@Plyra hocamın söylediği gibi oradaki hazır girilen Shadowpay'in API'ının anahtarı sanırım, üstündeki ise sizin endişelendiğiniz Steam'ın API'ı. "Steam Web API Anahtarın" yazılı kısım boş olduğu için endişeleneceğin bir şey yok.

O API Token Steam'deki değil, Shadowpay API'ına ait hesabınıza özel bir anahtar. Hesabınızla otomatik olarak site üzerinden trade yapmak isterseniz bir bot kullanırsanız Shadowpay'e erişmek için bu anahtarı kullanabilirsiniz. Anahtarı gizlemekle doğru yapmışsınız. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı