ShadowPlay ve BatteryBoost Kullanamama Sorunu

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GeForce Experience kullanamıyorum artık. (Optimizasyonları saymıyorum ) Önceden ShadowPlay kullanılabiliyordu. Şimdi olmuyor. Desteklediği yazıyor. Hem zaten dediğim gibi önceden açıktı. Bilgisayar yeni. (Haziranın ortasında aldım) Neden kullanılmıyor? Driver'lar güncel.

GT840M

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüleri de güncel. (Yüklü son sürüm.) Ama hâla kapalı ShadowPlay özelliği.

@SypeR ?

Elle kontrol etmem gerek. Intel HD sürücülerin güncel mi? Birde Windows 10 güncellemesini yapar mısın?

Windows 10 neden? Duyduğum kadarıyla henüz biraz eksiklikler varmış. Tam oturmamış. Gene de yapayım mı? Oyun desteklememe falan olmaz değil mi? Bu arada Driver Booster indirdim. Güncelliyorum güncel olmayan şeyleri. @SypeR

Driver Booster'ın bulduğu tüm güncellemeleri yaptım. Hâla kapalı

@SypeR birde küçük bir sorum var Windows 10 ile ilgili. Aile büyüğümün bilgisayarı Win7 , Skype'ta konuşup, internette gezip, office tarzı uygulamaları kullanır (iş gereği - öğretmen- ). Windows 10'a yükselteyim mi? Sorun olur mu? Bilgisayarın özellikleri:
Lenovo marka
- İ5 3210M işlemci
- GT 610M ekran kartı
- 4Gb Ram
var. Sorun çıkarır mı? Win7'den memnun kendisi. Zaten öyle çok teknolojiyle falan ilgilenen birisi değil. Ama Win10'a geçerse daha mı rahat olur işlemler? Bilgisayar hızlanır mı?

Yok mu yardım edecek? Win10'da sıkıntı yok değil mi? Çıkarmaz yani değil mi?

@SypeR ? Yok mu cevap verecek ?

840m desteklenmiyor. 60 ve üzeri kartları destekliyor.

Dosya Ekleri

• 2015-08-23.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 253
760M mesela. 860M gibi, 960M gibi, ve üstü demek istiyor, orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…