ShadowPlay ve BatteryBoost Kullanamama Sorunu

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
GeForce Experience kullanamıyorum artık. (Optimizasyonları saymıyorum :)) Önceden ShadowPlay kullanılabiliyordu. Şimdi olmuyor. Desteklediği yazıyor. Hem zaten dediğim gibi önceden açıktı. Bilgisayar yeni. (Haziranın ortasında aldım) Neden kullanılmıyor? Driver'lar güncel. :p

GT840M
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten o yüklü? @SypeR
bandicam 2015-08-21 20-10-16-730.jpg
 
Windows 10 neden? Duyduğum kadarıyla henüz biraz eksiklikler varmış. Tam oturmamış. Gene de yapayım mı? Oyun desteklememe falan olmaz değil mi? Bu arada Driver Booster indirdim. Güncelliyorum güncel olmayan şeyleri. @SypeR

Driver Booster'ın bulduğu tüm güncellemeleri yaptım. Hâla kapalı

@SypeR birde küçük bir sorum var Windows 10 ile ilgili. Aile büyüğümün bilgisayarı Win7 , Skype'ta konuşup, internette gezip, office tarzı uygulamaları kullanır (iş gereği - öğretmen- ). Windows 10'a yükselteyim mi? Sorun olur mu? Bilgisayarın özellikleri:
Lenovo marka :D
- İ5 3210M işlemci
- GT 610M ekran kartı
- 4Gb Ram
var. Sorun çıkarır mı? Win7'den memnun kendisi. Zaten öyle çok teknolojiyle falan ilgilenen birisi değil. Ama Win10'a geçerse daha mı rahat olur işlemler? Bilgisayar hızlanır mı?

Yok mu yardım edecek? Win10'da sıkıntı yok değil mi? Çıkarmaz yani değil mi?

@SypeR ? Yok mu cevap verecek ? :( :p
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı