ShadYaqz, Hoşgeldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Neurevt Hoş bulduk hocam, eksik olma :)

Kimisi gerçekten pireyi deve yapıyor haklısın, ancak son zamanlardaki serzenişlerin çoğunu haklı buluyorum açıkçası. Burada hiçbirimiz maaşlı eleman değiliz, insanlara karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat bazen toleranslı davranmayı ihmal edip bizi küstürüyorlar.

@Nazım Paşa Hoş bulduk dostum, ara ara uğrayacağım :)

@ozgurcan112 Teşekkür ederim, sen de iyisindir umarım :)

Birkaç saatlik aksamalar olabiliyor ama benim durumum günlere döndüğü için rahatsız olmuştum, Bize Ulaşın bölümünün de bir faydası yok, dönüş yapmıyorlar.

@SideWinder O konuyla alakası yoktu, teşekkür ediyorum, hoş bulduk :)

@ShadYaqz evet son zamanlarda olan haksızlıkları görüyorum ve açıkçası hayret ediyorum çünkü mantıklı açıklamaları bile yok. Art niyet olduğunu sanmıyorum yine de hocam. Ben uzun sürelerce süper moderatörlük görevini yapmış biri olarak art niyetin öyle kolay kolay işlendiğine şahit olmadım. Bu sosyal gayet disiplinli bir ortam. Bir forumda disiplin varsa art niyetçileri anında ayıklarlar. Çünkü bu adamlar forumu sadece kirletir ve hırsları uğruna kullanmaya çalışır.

Ona da ben vesile oldum
emoji75.png
Siz bu mesajı yazınca aklıma Yusuf Yusuf filmindeki "Konya Yolundayım" sahnesi geldi ister istemez.
Sizin açtığınız postta -28 yılın patlamasını- yaşadım, genede sakin kalabildim bence :rolleyes:
Cuma günü milleti takip edip bırakırken içimden aynılarını geçirdim vallahi, o sahneler geldi bide aklıma bi yandan gülüyorum bi yandan sinir oluyorum değişik bir ruh haliydi benim için.

@ozgurcan112 Teşekkür ederim, sen de iyisindir umarım :)
Teşekkürler iyiyim, Far Cry Primal Türkçe olmuşta, başlayayım dedim hazır 4 gün tatil var, ona başladım bakalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı