Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Ağustos 2017 #1 Mathilda: ''Leon, hayatını tam olarak nasıl kazanıyorsun?'' Leon: ''Temizlikçiyim.'' Mathilda: ''Kiralık katil misin yani?'' Leon: ''Evet.'' Mathilda: ''Harika.'' Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mathilda: ''Leon, hayatını tam olarak nasıl kazanıyorsun?'' Leon: ''Temizlikçiyim.'' Mathilda: ''Kiralık katil misin yani?'' Leon: ''Evet.'' Mathilda: ''Harika.'' Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Metoboy_Lead Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 458 22 Ağustos 2017 #2 Mathilda: Hayat her zaman mı bu kadar zor, yoksa sadece çocukken mi? Bir "Mathilda" repliği...
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 27 Ağustos 2017 #3 Şarkıya da filme de bayılıyorum resmen.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Ağustos 2017 #4 Hemen buraya alalım o zaman.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 1 Haziran 2018 #5 Babamın bana izlettiği, sanat konusunda tavan yapmış, son sahnelerde istemeden beni öküz gibi ağlatan, Fransız yada İtalyan yapımı eski bir film.
Babamın bana izlettiği, sanat konusunda tavan yapmış, son sahnelerde istemeden beni öküz gibi ağlatan, Fransız yada İtalyan yapımı eski bir film.