Shappire vs Asus vs Powercolor

En iyi marka Asus ve Msi. (Kendi görüşüm)
Bu markaların en büyük nedeni ise garantisi, yazılım desteği, soğutma sistemi diğer kartlara göre (Sapphire, Powercolor vs.) üstündür. Eğer bütçe yeterli ise kesinlikle Asus yada Msi alınmalıdır.

Benim seçimim; Asus'tan yana. ''Asus R9 270X'' kullanıcısıyım. Boşta 30-35 derece, oyunlarda (BF4, Watch Dogs vs.) 50-65 derece arası değişiyor.

Uyarı: GPU'dan GPU'ya değişmektedir. Genellikle bu iki marka ön planda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildigim kadariyla Asus kartlarda cizgi elektronigi kullaniyor ve kartin yazilimsal olarak cokme yaparsa asus nedeni sana bagliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sapphire kartları sevmiyorsunuz anlamıyorum? Ben 5 yıl sapphire hd5770 kullandım bana mısın demedi? Hala aktif olarak kullanımda kart. Bir kere utandırmadı beni. Forumlar Powercolor'dan şikayet edenlerle dolu. Vatan'a sordum ne kadar iade geliyor nasıl genel olarak. Orta sınıf olduğunu ne iyi nede kötü olduğunu söylediler. Ama Asus öyle değil tabii :) Asus candır canandır :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı