Shark 5A nasıldır?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook

Bu sistem sizce nasıldır? SSD'siz sipariş edip ayrı bir SSD alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasa daha mantıklı. İşlemcisi daha güçlü ve 650W PSU var. 8 GB RAM ekle. SSD'yi çıkartıp GTX 1660S ekleyebilirsin.

Bu kasa daha mantıklı. İşlemcisi daha güçlü ve 650W PSU var. 8 GB RAM ekle. SSD'yi çıkartıp GTX 1660S ekleyebilirsin.

Kasa sorun değil bilgisayarı yormayacağım. PSU markası yazmıyor ne kadar güvenilir bilmiyorum. RAM bilgisayarı aldıktan sonra param olunca ekleyeceğim. İşlemci AMD olsun istiyorum.

Kasa sorun değil bilgisayarı yormayacağım. PSU markası yazmıyor ne kadar güvenilir bilmiyorum. RAM bilgisayarı aldıktan sonra param olunca ekleyeceğim. İşlemci AMD olsun istiyorum.
1) I3 10100F, 3100'den güçlü bir işlemci. Rakibi 3300X.
2) PSU Aigo markasına ait, orta kalite bir marka.
3) Kasanın hava akışı önemli bir etken. Senin attığın kasada ön panel mesh değil ve dahili fan sadece egzoz var. Benim attığımda 4 fan var.

1) i3 10100F, 3100'den güçlü bir işlemci. Rakibi 3300X.
2) PSU aigo markasına ait, orta kalite bir marka.
3) Kasanın hava akışı önemli bir etken. Senin attığın kasada ön panel mesh değil ve dahili fan sadece egzoz var. Benim attığımda 4 fan var.

Hocam kasanın diğer kasalarla karşılaştırmaları var. Arada 3 derece gibi bir fark var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı