Sharkon RGB Flow vs PowerBoost VK-P3301B

neyi iyi

neden uzak durmam gerek
Çünkü büyük ihtimal fanların RPM dönüş hızları olsun ya da dayanıklılığı olsun veya fanların yaprak sayısı olsun diğerlerine göre daha kalitesizdir. Kasanın sağlam olması ve içindeki kullanışlı bölümler seni ikna etmez. Tabi bu benim görüşüm. iş görür mü? Evet görür. Ama ben tercih etmem

@Emovic Hava akışı berbat. Kısacası işlemcin falan ısınacak o yüzden favori oyununda kasma yaşayacaksın.

Bu Power Boost'un daha müşteri hizmetleri yok. Kısacası garantin bir nevi yok.

Kasa dandik materyallerden üretilmiş. Sıkıştırılmış plastik falan.

RGB Flow güzel, hava akışı en iyisi değil ama iyi olan, arkasında Sharkoon gibi Alman marka olan iyi bir kasa.

Bütçe belirt, daha iyi kasalar önerelim.
Hocam malzeme konusunda her dediğinize hak veriyorum. Ama sanki PB'nin hava akışı kötü gözükmüyor gibi. Hava akışı gayet iyi gözüküyor. Ön paneli mesh.

Hocam malzeme konusunda her dediğinize hak veriyorum. Ama sanki PB'nin hava akışı kötü gözükmüyor gibi. Hava akışı gayet iyi gözüküyor. Ön paneli mesh.
Olsun. CFM önemli.

Fanlarının CFM'si belli değil.

Elektrikli süpürge sesi yapan, gıdım hava akışı sağlamayan, dandik mesh panelli kasadır yüksek ihtimal. Ki öyledir :)

Müşteri hizmetleri yok hacı, hava akışı iyi olsa ne yazar.

MSI MAG FORGE 100R öneririm. Bütçe 500 olduğu zaman genelde gözde kasalardan biridir. Hatta ekstra fan istiyorum derseniz bu kasa iş görür ;
Olsun. CFM önemli.

Fanlarının CFM'si belli değil.

Elektrikli süpürge sesi yapan, gıdım hava akışı sağlamayan, dandik mesh panelli kasadır yüksek ihtimal. Ki öyledir :)

Müşteri hizmetleri yok hacı, hava akışı iyi olsa ne yazar.
Gerçi evet orası da doğru. "pAfıRpUSt aĞr cİ bİ hEm dE mEş pAnEl mOruQ" deyipte kanmamak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı