Humanist Lemur
Centipat
Arkadaşalar İnce Hesapta "Gaming Gecesi" adlı etkinliken Sharkon TG4 almayı düşünüyorum sizce kasa nasıl? Gigabyte A320M S2H anakart için uygunmudur?
İndirim olduğu için alınır diye düşünüyorum ama üstü de kapalı önü de cam. Hava sirkülasyonu nasıl acaba kullanan varsa daha iyi bilgi verebilir. Diğer kasa da olabilir aslında üstü açık en azından ama onda da fan yok sanırım.Arkadaşalar İnce Hesapta "Gaming Gecesi" adlı etkinliken Sharkon TG4 almayı düşünüyorum sizce kasa nasıl? Gigabyte A320M S2H anakart için uygunmudur?
Çok iyi bir hava akışı yok ama iyi bir kasa. Anakarta uyumludur.Arkadaşalar İnce Hesapta "Gaming Gecesi" adlı etkinliken Sharkon TG4 almayı düşünüyorum sizce kasa nasıl? Gigabyte A320M S2H anakart için uygunmudur?
Onu almam şart değil bide indirimde Rampage Spectra var o nasıldır hangisini tercih edeyim?Çok iyi bir hava akışı yok ama iyi bir kasa. Anakarta uyumludur.
Hava akışı bir tık daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ancak fan gelmiyor onunla birlikte sanırım. Belirttim yukarıda.Onu almam şart değil bide indirimde Rampage Spectra var o nasıldır hangisini tercih edeyim?
Rampage olan daha kötü. İkisinden birini alacaksan TG4 al.Onu almam şart değil bide indirimde Rampage Spectra var o nasıldır hangisini tercih edeyim?
300 liraya gayet iyi. Al gitsinArkadaşalr alıcam son olarak nasıl diyorsunuz alayım mı?
Son ürünü aldım, Oley!300 liraya gayet iyi. Al gitsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.