Sharkon TG4 pişman Eder mi?

Fiyatına göre iyi ama sıcaklık konusunda bir miktar pişmanlık yaşayabilirsiniz. Şuanki kasamdan önce sizin aldığınız modele benzeyen Thermaltake V200TG kullanmıştım bu tarz kasaların hava sirkülasyonu berbat denecek seviyede, özellikle mesh bir kasaya geçtikten sonra anladım bunu. Sistemi kurduktan sonra ön paneli çıkardıktan sonraki sıcaklık düşüşünü görünce anlayacaksınız dediğimi. Ama fiyatına göre gayet iyi, en kötü ön veya yan paneli çıkartıp kullanırsınız.

JD markasını artık savunmayın arkadaşım. O fiyat ortalamasında bir sürü monitör markası mevcut. 1.300 TL'ye JD monitör öneriyorsunuz. AOC, Samsung, ViewSonic gibi kaliteli markalar varken bunları önermenizin amacı nedir? Bu arada güzel düzenleme yapmışsın. @BörekliPoça

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-03-06 225254.jpg
    Ek Açıklama 2020-03-06 225254.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 35
JD markasını artık savunmayın arkadaşım. O fiyat ortalamasında bir sürü monitör markası mevcut. 1.300 TL'ye JD monitör öneriyorsunuz. AOC, Samsung, ViewSonic gibi kaliteli markalar varken bunları önermenizin amacı nedir? Bu arada güzel düzenleme yapmışsın. @BörekliPoça
1.si Ben 27' 144 Hz 1ms için en fiyatın bu olduğunu savundum
2.si ise Azıcık düşünürsen hiç bir şeyin değişmediğini fark edip,ceza yememek için noktalama işaretlerini düzenlediğimi hatırlarsın..
Kusura bakma unutmuşum.Bir de 'İşlemcin fazla ısınıabilir'cümlesi vardı gereksiz olduğunu düşündüğüm için kaldırdım.Sence bir sıkıntı var mı?

@BörekliPoça Bence bütün mesajlarını "noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılmalı" kuralına göre düzenle yoksa ceza yiyeceksin zaten.

Kasadan dolayı sıcaklık problemi yaşarsanız ön paneldeki camı söküp yerine o ölçülerde bir sineklik tülü alıp (Alüminyum Sinek Teli En:120Cm Boy:100Cm Fiyatı - Taksit Seçenekleri) gerdirerek takabilirsiniz. Tabii camın ne şekilde ön panele tutturulduğunu bilmiyorum. İnternetten baktım ama bulamadım, eğer sökerken ön panele zarar verecek şekilde tutturulduysa böyle bir işe kalkışmayın.

Evet gerçekten 1.300 TL fiyatına bir sürü 27' 144 Hz 1 ms monitör varmış (!)

Ek Açıklama 2020-03-06 230237.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı