Builder serisinden mi bahsediyorsunuz?
İlk çıkan 2014 serisinde sorun vardı o serinin ve fan sorunu vardı. Model bazlı bakmaya gerek bile yok mevcut durumda Corsair ve Sharkoon çok farklı markalar.
Daha detaylı açıklar mısınız iyi olmama sebebini? Mesela: "İçerisinde kullanılan board kötü çünkü ..." gibi.
Builder serisinden mi bahsediyorsunuz?
İlk çıkan 2014 serisinde sorun vardı o serinin ve fan sorunu vardı. Model bazlı bakmaya gerek bile yok mevcut durumda Corsair ve Sharkoon çok farklı markalar.
SHP V2'de oldukca eski ünite o da CWT'den çıkma çok eski GPM platformunu kullanıyor kesinlikle modern bir unite değil Corsair'in eski VS serisi ile aynı platformu kullanıyorlar. Sadece flat kablolar ve fan olarak parlatılmış hali gerek performansı, gerek yapı kalitesi vasat. LLC'yi geçtim, 3.3V ve 5V raylar için DC-DC dahi yok.
Rica ederim. Mevcut PSU'nuz ölmüş sanırım.
Her ne kadar PSU içerisinde bu korumları bulunduruyor olsa da işi garantiye almakta fayda olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem olarak: Akım korumalı priz yoksa, sepete bir tane de akım korumalı priz ekleyin.
Geçmişte bununla ilgili canım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım ✌
@Sylveon PSU Yapıları konusunda bu kadar teknik bilgi sahibi değilim fakat Plugload solutions gibi bir firma yaptığı testler doğrultusunda 80+ White sertifika veriyorsa iyidir diye düşünüyorum. Ayırca üst mesajlarda belirttiğim korumaları da mevcut PSU içerisinde.