İyi günler.
Sinerji'den bir hazır sistem aldım. 2 gündür kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda muhtemelen PSU'dan 1-2 saniyelik fan sesi gibi bir ses geliyor, bir de bugün PC 2 defa kendi kendine kapandı, tuşuna bastım açılmadı, fişini söküp takınca çalışıyor. Ne yapmam lazım?
Evet çözdüm. Ama nasıl çözüldüğünü bilmiyorum. Afterburner vardı onu silmiştim diye hatırlıyorum. Bir de Power kablosunu tam bastırmamıştım, daha düzgün takınca düzeldi. Ama nasıl düzeldiğini bilmiyorum.
Kardeşim hemen iade işlemcilerini başlat. Sinek ufaktır ama mide bulandırır. Kendi imkanlarınla bir parçasını kontrol etmeni bile önermem. Sütten ağzı yanan biri olarak tavsiyem bunlar.
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.
Tüm sistemi göndermek tehlikeli olur bir de parçalarına bir şey olmadan almak ayrı bir stress. Arkadaşların dediği testi yapın. Kapanıyorsa PSU da sorun vardır.
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.