Sharkoon 650W vs High Power 750W

Dostum kusura bakma, haklısın. Ryzen 5 3600 + RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO kullanıyorum 650 Watt PSU ile, yetiyor ve sorun yok. Önerdiğim PSU'yu kullanıyorum hatta, sana da öneririm.

Ben olsam 750W alırdım, hem rahat rahat yetmesi için hem ileride upgrade yapmak için.

Ayrıca RAM'lerini neden 2x8 yerine 1x16 yaptın?
Dual Channel biliyorsundur ki daha fazla performans veriyor.

Hocam profilinize bakayım dedim salihlili çıktınız, neresindensiniz.

Anakart B550-A PRO yapılabilir. PSU yeterli ve kaliteli High Power Sharkoon'dan daha fazla güven veriyor açıkcası. Verimliliği yüksek istiyorsan High Power performance GD 600W al Gold sertifikalı sistemine yeter de artar.

Sharkoon marka olan bahsettiğiniz güç kaynağına sahibim, fiyatına göre oldukça kaliteli. Otuzdan fazla elektrik kesintisi atlattı. Kendini ispatladı benim gözümde.

Tabii ki Gaming X daha iyi anakart. Sharkoon bu sistem için önermem daha kaliteli bir PSU lazım bu ayardaki sisteme Sharkoon daha çok düşük-orta seviye sistem PSU'su.
PSU'yu sharkoon alıp ondan azalattım parayı anakarta yatırmak istemiştim. ya sharkoon alıp gaming x anakart alacağım ya da high power alıp b550 plus kullanacağım hangisi daha iyi olur? bir de sharkoon o kadar da güvenilmez bir marka değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…