Sharkoon ER-30 vs Gamenote H2016D

Bütçe
250 en fazla

JakerT4

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? İstediğim özellikler;
1-Sol ve sağ sesi eşit şekilde versin.
2-Jak girişleri ve kabloları 1 yıl içinde zarar görmesin.
3-Mikrofonu cızırtılı olmasın.
Laptopta kullanacağım, alacağım laptop bu:https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005Q1J2
ER-30, tek USB ile daha çok hoşuma gitti. Sizin tavsiyeniz nedir? Başka kulaklık öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Ben Logitech G432 öneririm, kendim kullanıyorum, ses ve konfor konusunda gayet başarılı bir model.
Ayrıca Rog serisinde tek Jak girişi bulunuyor.

Hocam onun 1 USB ve 2 3.5mm Jak'ı var. Ben bu laptopa bu iki jakı nasıl takacağım?
Kutu içinden dönüştürücü çıkıyor olabilir. En kötü internette dönüştürücü satılıyor, onlardan birini alabilirsiniz. Eğer onla uğraşmak istemiyorsanız tek jak girişi barındıran bir modele yönelebilirsiniz.

Kutu içinden dönüştürücü çıkıyor olabilir. En kötü internette dönüştürücü satılıyor, onlardan birini alabilirsiniz. Eğer onla uğraşmak istemiyorsanız tek jak girişi barındıran bir modele yönelebilirsiniz.

Diğer seçenek Sharkoon ER-30 nasıldır hocam. Tek USB girişi var. Kolaylık sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00