FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #131 Ramazan Ö dedi: Hiç mi gideri yok hocam? Siz kullanıyor muydunuz? @Motionless IN White, @183206 hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Çok kullanan varmış yahu, ben de kullanıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim, Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare.
Ramazan Ö dedi: Hiç mi gideri yok hocam? Siz kullanıyor muydunuz? @Motionless IN White, @183206 hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Çok kullanan varmış yahu, ben de kullanıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim, Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Haziran 2021 #132 FlexR dedi: Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim, Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare. Genişletmek için tıkla... Ben TryHard değilim, bana yeter.
FlexR dedi: Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim, Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare. Genişletmek için tıkla... Ben TryHard değilim, bana yeter.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.303 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Haziran 2021 #133 Ramazan Ö dedi: @Motionless IN White, @TheGoodCowboy hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer öyle çok beklentin varsa üzebilir, ama ortalamanın üstünde. Rival 3'den bir tık geride, fiyatına göre bence fazlasıyla iyi.
Ramazan Ö dedi: @Motionless IN White, @TheGoodCowboy hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer öyle çok beklentin varsa üzebilir, ama ortalamanın üstünde. Rival 3'den bir tık geride, fiyatına göre bence fazlasıyla iyi.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Haziran 2021 #134 FlexR dedi: Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim? Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Eğer öyle çok beklentin varsa üzebilir ama ortalamanın üstünde. Rival 3'den bir tık geride, fiyatına göre bence fazlasıyla iyi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya, ne çok beklentisi? Bu fiyata bulunmaz bir daha, hâlâ stoklarda olması bile çok iyi bence. Alıp geçiyorum madem.
FlexR dedi: Yok hocam, gideri olmasa neden önerelim? Try Hard kullanıcıları üzebilir, onun dışında fiyatına göre bal gibi fare. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Eğer öyle çok beklentin varsa üzebilir ama ortalamanın üstünde. Rival 3'den bir tık geride, fiyatına göre bence fazlasıyla iyi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya, ne çok beklentisi? Bu fiyata bulunmaz bir daha, hâlâ stoklarda olması bile çok iyi bence. Alıp geçiyorum madem.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #135 Delikli olduğu için zamanla içi normalden daha fazla tozlanmaz mı?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Haziran 2021 #136 Driftçi sultan dedi: Delikli olduğu için zamanla içi normalden daha fazla tozlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Üfleyince gidiyormuş tozlar, ama yemek kırıntıları vs. pisletebilir içini, temiz bakılacaksa alınmalı.
Driftçi sultan dedi: Delikli olduğu için zamanla içi normalden daha fazla tozlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Üfleyince gidiyormuş tozlar, ama yemek kırıntıları vs. pisletebilir içini, temiz bakılacaksa alınmalı.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #137 Razer DeathAdder Elite kullanıyorum son zamanlarda aşırı terletmeye başladı. Bunu alsam uyum sorunu yaşar mıyım?
Razer DeathAdder Elite kullanıyorum son zamanlarda aşırı terletmeye başladı. Bunu alsam uyum sorunu yaşar mıyım?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #138 Ramazan Ö dedi: Hiç mi gideri yok hocam? Siz kullanıyor muydunuz? @Motionless IN White, @183206 hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Çok kullanan varmış yahu, ben de kullanıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, ben oynuyorum. Valorant, Minecraft hiç bir sorunu yok. @Motionless IN White ile Valorant girdiğimizde yargı dağıtmıştı
Ramazan Ö dedi: Hiç mi gideri yok hocam? Siz kullanıyor muydunuz? @Motionless IN White, @183206 hocam, sizler rekabetçi oyun oynuyor musunuz? Fazla sorun oluyor mu? Çok kullanan varmış yahu, ben de kullanıyorum onu. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, ben oynuyorum. Valorant, Minecraft hiç bir sorunu yok. @Motionless IN White ile Valorant girdiğimizde yargı dağıtmıştı
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 542 2 Haziran 2021 #139 ValveAdalet dedi: Merhaba hocam, ben oynuyorum. Valorant, Minecraft hiçbir sorunu yok. @Motionless IN White ile Valorant girdiğimizde yargı dağıtmıştı Genişletmek için tıkla... Ani çevirmelerde takilma oluyor mu?
ValveAdalet dedi: Merhaba hocam, ben oynuyorum. Valorant, Minecraft hiçbir sorunu yok. @Motionless IN White ile Valorant girdiğimizde yargı dağıtmıştı Genişletmek için tıkla... Ani çevirmelerde takilma oluyor mu?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #140 alanyal7 dedi: Ani çevirmelerde takilma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.