Sharkoon RGB Flow vs Zalman N3

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım direk alıp kullanmak istiyorum ekstra fan takmak istiyorum Sharkoon olan da tek fan var aslında ucuza bulursam ona arkaya bir tane fan takabilirim sizce hangisini almalıyım?

Not: Çok ışıklı kasa sevmiyorum arkadaşlar bütçe 300-400 TL

Sharkoon rgb flow kasayı aldım ekstra 4 fan ilave ettim ve gayet memnunum sağlam ve oturaklı sadeliği seviyorsanız öneririm , cam panel ile her hangi bir sıkıntı yaşamadım fakat kasaya dahil şık bir adreslenebilir rgb(argb) led var anakartın bunu destekleyip desteklemediğine dikkat etmelisin ki Çok sorun etmedim reset tuşu ile modlar arasında geçiş yapabiliyorum haberiniz olsun.

Anak
Sharkoon rgb flow kasayı aldım ekstra 4 fan ilave ettim ve gayet memnunum sağlam ve oturaklı sadeliği seviyorsanız öneririm , cam panel ile her hangi bir sıkıntı yaşamadım fakat kasaya dahil şık bir adreslenebilir rgb(argb) led var anakartın bunu destekleyip desteklemediğine dikkat etmelisin ki Çok sorun etmedim reset tuşu ile modlar arasında geçiş yapabiliyorum haberiniz olsun.
Anakartım msi h310m şuan kullanıdıgım kasa da fan yok ama yanı açık ısınmıyor ben o kasayı alınca arkasın bi tane fan takıcam zaten önde de bi tane var yeterli olur heralde

ben 4 fan takıp kullanmaya başladım havalar sıcak olmasına rağmen işlemcinin stok soğutucusu ile yüksüz 40 50 derecelerde geziyor ortam sıcaksa eğer 2 fan yeterli olmayabilir.

@Aliptas hocam kasa içerisinde gelen fan kaç pinli öğrenme şansım var mı ona göre fan çoklayıcı alacağım 3 adet daha fan eklemek için siz nasıl eklediniz fanları anakartımda 1 adet cpu fan 1 adet cha fan girişi mevcut yardım ederseniz sevinirim

@kfunal hocam kasa içerisinde gelen fanın 4 pin molex ve 3 pin pwm bağlantısı var ben sonradan markası belli olmayan fanlar sipariş ettim 4 pin molex girişliler ve psu a bağladım direkt olarak son hızda çalışıyorlar , fan çoklayıcı da aldım ama aldığım fan çoklayıcı pwm girişli fanlar için o yüzden sadece kasa üzerinde gelen fanı çoklayıcıya bağlayıp anakart ile kontrol edebiliyorum.

@kfunal evet dostum öyle yapabilirsin fakat fan için bir öneri konusu açıp bilgili arkadaşlardan öneriler alabilirsin akaşa çoklayıcıyla birlikte kasaya dahil olan fan ve alacağın pwm girişli fanları çoklayıcıya bağlar çoklayıcıyı da anakarta bağlarsınız, çoklayıcı 4 pin pwm bağlantısı ile anakarta bağlanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı